reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
A ja przestałam się już wazyć. Nie chce psuc sobie humoru. U nas ostatnio cały czas są jacyś goście. Jutro przyjeżdżają dziadkowie i ciocia.
Zoja od wczoraj śpi w dzień dwa razy po 1,5godziny. Chyba tak ja mecza te wizyty;-) ;)

Katarek cały czas jest. Ale wydaje mi się że coraz mniejszy.

Olgierda, jak Staś?

Ania, ale jesteś dzielna z tym karmieniem. Mnie na razie Zoja jeszcze nie ugryzła.

reklama
Apropo drewnianego gryzaczka, to teraz mogę napisać że jest on ulubionym Zoi. Tylko do niego chetnie wraca.

I bardzo lubi się bawić kostkami z różnymi strukturami.

Odczuwacie jakieś skutki ciąży w ciele? Mnie boli noga ostatnio, chyba coś mam z kręgosłupem, dzisiaj po spacerze nie mogłam chodzić po domu. Jak chodzę na wysokich butach to jeszcze idę, ale na płaskich to ciągnie mnie ból przez całą nogę. Chyba ucisk na nerw... :(
Ja jak na razie nie. Natomiast ręce mnie bola od noszenia córuni. A nosić mam co :biggrin2:

Kamila, można je mieszac z woda, mlekiem mamy, modyfikowanym, owocami! Rewelacja!
Ja zlamalam wszelkie zasady. Po spacerze zrobilam mu kaszke na moim mleku, wymieszalam ze sliwkami ze sloika i ...zjadł cala miskę!:szok: Nie dosc ze nie dalam pojedynczo kaszki i śliwek to porcja tez dużą...Ale tak mu smakowalo :wink: Potem wypił z piersi tyle co zwykle.

anitek, ja tez nie chce się ważyć, tez dbam o swoje samopoczucie :wink:
A zoja ma ząbka? Tez SI zastanawiam nad drewnianym gryzakiem.

Filipowi średnio smakuje jedzonko krzywi się. Może potrzebuje wiecej czasu. W czwartek szczepienie. Słyszałyście o aferze ze szczepionkami

Tez czytalam...brak slow.

Kamila, ale marchewka Filipowi smakowala? To może spróbuj zestawów z marchewka? Np marchew i ziemniak, pozniej- marchew, ziemniak, kalarepka itd.Olkowi tez nie wszystko smakuje.
Martwilam się o te kaszke bo dzięki mleku była slodkawa (sprobowalam:p) ale czuc bylo posmak jakby otręby pszenne, cos w tym stylu ;)

reklama
Acha, Kamila, ta kaszka na moim mleku była bardzo gesta na poczatku a pod koniec zrobiła się rzadka. Ale spokojnie można karmić łyżeczka .

Do góry