reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
reklama
Link do: Książeczka dzidziusia - Ceny i opinie - Ceneo.pl
Polecam Wam ksiazeczki z tej serii. Mój mały uwielbia , ogląda i słucha w skupieniu. Są 4 : książeczka dzidziusia, pierwsze slowa maleństwa, zabawy dzidziusia, zwierzątka maleństwa.
Są to wesołe rymowanki na jednej stronie a na drugiej realne zdjęcia dzieci, czyli cos co maluchy uwielbiają. W dodatku niewiele kosztują.
Ja kupilam w smyku gdy kupowalam jakieś ubranka.

Hej dziewczyny, co u Was? U nas dzisiaj dzień marudy :(
Poza tym olkowi wyszedł jakby pryszcz pod nosem. Zrobilam octeniseptem i sudokremem. Myślicieli ze dobrze?

Link do: Książeczka dzidziusia - Ceny i opinie - Ceneo.pl
Polecam Wam ksiazeczki z tej serii. Mój mały uwielbia , ogląda i słucha w skupieniu. Są 4 : książeczka dzidziusia, pierwsze slowa maleństwa, zabawy dzidziusia, zwierzątka maleństwa.
Są to wesołe rymowanki na jednej stronie a na drugiej realne zdjęcia dzieci, czyli cos co maluchy uwielbiają. W dodatku niewiele kosztują.
Ja kupilam w smyku gdy kupowalam jakieś ubranka.
Już zamówiłam są w Empiku odbiór w salonie obok mojego domu więc bez kosztów wysyłki :-)

Hej dziewczyny, co u Was? U nas dzisiaj dzień marudy :(
Poza tym olkowi wyszedł jakby pryszcz pod nosem. Zrobilam octeniseptem i sudokremem. Myślicieli ze dobrze?
Sydokrem super na takie rzeczy. Octanisept też. U Nas ciężka noc mały się prężył kręcił. Martwiłem się z ebedzie chory a w dzień super. Przewraca się i przemieszcza na plecach. I przedrzeźnia nas np. Cmokania :-) Mega jest pogodny. I tak fajnie już pokazuje co chce. Sam Zagrzeb w bluzę do buzi cyca wsadzi. Pociera oczy jak spać. Krzyczy jak się nudzi.

Ale masz ssuper, skoro sasiadujesz z empikiem :) Będziesz na pewno zadowolona z tych książeczek.

No nie wiem co to dzisiaj się stało ze mamy marudę w domu ale trzeba było się napocic żeby się śmiał. A to jest dziwne bo on jest zawsze wesoły. Ale czasem największy optymista może mieć gorszy dzień. Myslalam nawet ze może ten pryszcz go boli bo jest taki zaogniony no i w bardzo wrażliwym miejscu.
Kamila to cmokoanie to chyba zapowiedź ząbków :) U nas tak było. A przy tym taki śmieszny dziobek robi :D

Olgierda, anitek, gdzie się podziewacie?

Link do: Oball, grzechotka Kuleczki

Zamówiłam 3 książeczki i taka kule. Wydaje mi się że można przy niej pomanipulować. Filip dostał super karuzele z projektorem i zamiast oglądać bajki że zwirzaczkami zmienianprzyciskami muzyczka i patrzy jak się zakręca. Piesek zgubił kłaczek sierści i Filip podniósł kciukiem i palcem wskazującym takie maleństwo.

reklama
Do góry