reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
Filip robi kupki co kilka dni czasami nawet 5-6 ale zawsze ok baki puszcza cały czas brzusio miękki. Nie spędzało mi to snu z powiek bo wiem że przy piersi to ok. Ale dzisiaj zrobił wodnistą i mega śmierdzącą. Zapach jakby sfermentownego leku, dziwny i bardzo śmierdzący. Pogodny po tej kupce ale zaniepokoiłam się bo takiej nigdy nie było. Nie brałam żadnych leków.

reklama
Mi też bardzo wypadają włosy. Jak tam z wagą u Was? Moja stoi w miejscu, odkąd wróciłam ze szpitala nic nie schudłam, jak się rozkręciła laktacja to przytyłam 2 kg i tak jest cały czas. Maja nosi 62/68, 74 są jeszcze za duże. Ja karmię z obu piersi, ale wydaje mi się, że Maja woli prawą :) Co do wózka, to Maja jeździ jeszcze w gondoli, lubi to bo zaraz idzie spać. My mamy Joolza (waga 13 kg), ale koleżanka ma Bugoaboo Cameleon i waży tylko 9 kg, ma nawet specjalny uchwyt do ciągnięcia po schodach na piętro.

U mnie 11kg mniej niż p
Mi też bardzo wypadają włosy. Jak tam z wagą u Was? Moja stoi w miejscu, odkąd wróciłam ze szpitala nic nie schudłam, jak się rozkręciła laktacja to przytyłam 2 kg i tak jest cały czas. Maja nosi 62/68, 74 są jeszcze za duże. Ja karmię z obu piersi, ale wydaje mi się, że Maja woli prawą :) Co do wózka, to Maja jeździ jeszcze w gondoli, lubi to bo zaraz idzie spać. My mamy Joolza (waga 13 kg), ale koleżanka ma Bugoaboo Cameleon i waży tylko 9 kg, ma nawet specjalny uchwyt do ciągnięcia po schodach na piętro.
Fajny ten wózek ale cena nie dla mnie :-( waga robi wrażenie Może trafię w dobrej cenie na olx

Kamila, Olkowi tez się czasem zdarzy taka dziwna kupa. On w ogóle robi śluzowe. Nie pamietam jak to było ze starszym, z wyglądem kupek. Wiem tylko ze robił raz na tydzień lub raz na 10 dni.
Małemu nie dokucza brzuszek wiec się za bardzo nie przejmuje.

Kamila, Olkowi tez się czasem zdarzy taka dziwna kupa. On w ogóle robi śluzowe. Nie pamietam jak to było ze starszym, z wyglądem kupek. Wiem tylko ze robił raz na tydzień lub raz na 10 dni.
Małemu nie dokucza brzuszek wiec się za bardzo nie przejmuje.
Też śmierdzącą maga. Zapach mnie bardziej niepokoi a raczej smród

Mój tez fajny ale dość ciężki. Oczywiście tego nie czuje bo małym paluszkiem można go prowadzić a mieszkam w domu parterowym także nie muszę go nigdzie po schodach wnosić. Za to nie za bardzo do przewożenia bo jednak stelaż i reszta...Wiec kupimy lżejszy na wyjazdy, żeby do auta wpakować. Ale na razie planuje zostać na codzien przy tej spacerowce bo ma duże pompowanie kola i ogólnie wydaje mi się ze jest wygodna.

Cześć piękne. Jak po weekendzie.

Szukam zabawki ćwicząc zdolności manualne. Coś w stylu kostki na której coś mozna otwierać przesuwać. Znalazłam piękna Smyku idę na kasy patrzę a tam 18m+. Chyba przeceniłam zdolności manualne Filipa :-)

reklama
Część! Musialabys szukać czegoś bardziej porecznego dla małych niewprawnych lapek. I żeby nie było zbyt ciężkie bo inaczej czaszka obita :-) :)
U nas to i tak wszystko tylko do ugryzienia służy.
A ja chodze z malinka bo mi mały zassal brodę :szok:

Ostatnia edycja:
Do góry