Kamila198234
Fanka BB :)
Karmienie to indywidualna sprawa. Jeżeli nie da rady to będzie się gorzej czuła że Ty dałaś. Moja dobra koleżanka odciąga od początku i daje butle na noc bo więcej zjada i dłużej śpi. Młody średnio umie ciągnąć pierś. Moim zdaniem dla takiego malca od razu po wyjściu ze szpitala nie warto dawać butli jak źle ssie pierś i nie umie. Każda z nas karmiła na początku w nocy i się nie wysypiała. Ale to jej indywidualna sprawa. Nie można powiedzieć że źle robi. Wysypia się i ma więcej Energi w dzień dla maluszka i przez to bardziej cieszy ja macierzyństwo. Ja mam inny pogląd mam prawo i ona. Tak sama Twoja sąsiadka jeżeli nie da rady powinna przestać nie każdy jest takim twardziel jak Ty. Słowa wsparcia się przydają ale decyzja i tak należy do niej.Sąsiadka urodziła dwa tyg temu synka. Wszystko ok tylko karmienie...krew się leje Nie rozmawiałam z nią dawno , ona nie wiedziała o moich problemach z karmieniem. Teraz siedzę i pluje sobie w brodę ze jej powiedziałam. Nie przemyslalam tego a może się zdoluje i przestanie karmić