Czesc dziewczyny!
Świetnie ze dzieciaki przesypiaja noce. Oli budzi sie o 6, je 5 minut i w trakcie zasypia. Spi do 9. Nigdy nie budził sie w nocy czesciej niz dwa razy, a i to tylko na poczatku. Muszą przyznac ze przy moich chlopakach nie chodzilam niewyspana. Za to dali mi podpalić z karmieniem, oj i to bardzo.
No i chyba zaczne wierzyc w te skoki rozwojowe

Mały ostatni tydzień dokuczal nam przy usypianiu a teraz znów anioł i ruchowo duuuzo sprawniejszy.
Ale co on wyrabia na przewijaku

wariat maly

do tego oczywiscie piszczy w glos ze matka cala upocona jak jej dziecko z przewijaka ucieka! No i na deser CZKAWKA!!! Brrr
Ja tez nie moge doczekac sie ferii! Jerziemy nad moje ukochane morze, do spa do Kołobrzegu. Starszemu oczywiście tylko basen w głowie a ja tak marze o spacerach brzegiem morza z wózkiem. Jedziemy na tydzień, mam nadzieje ze naszemu wariatkowi się spodoba.
Dziewczyny czy od mocnego slinienia się moze podraznic sie skora na brodzie? Mały ma czerwona brodę, wycieram mu te sline ale chyba musze czesciej smarowac buzie kremem. Jak kladzie cala raczke do buzito pozniej rozciera po twarzy...
W czwartek szczepienia