reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
reklama
Asinka super dzidzia. Gratulacje. Ja dziś po wizycie u lekarza. Szyjka zgładzona i rozwarcie na 1 cm. Jutro kładą mnie do szpitala i możliwe że za tydzień cesarka. Jutro zaczynam 35 tydzień ciąży.

Hej!

O Agnes to chyba Ty bedziesz nastepna;)
Ja dziś byłam po wymaz i jutro zanosze GBSa. Jak beda wyniki to medycznie jestem gotowa. Musze jeszcze ciuszki poprać i dać mężowi do poprasowania. Jak z tym sie uporamy to bedzie juz ok. Na razie wciąż czuję się nie gotowa. Chociaż pewnie gdyby trzeba było jechać do szpitala to mój P. by wszystko ogarnął ;)
Poki co niech cierpliwie czeka. Tak tydzień przed terminem moge zaczac rodzic. Dziś 36tc.

Hej!

O Agnes to chyba Ty bedziesz nastepna;)
Ja dziś byłam po wymaz i jutro zanosze GBSa. Jak beda wyniki to medycznie jestem gotowa. Musze jeszcze ciuszki poprać i dać mężowi do poprasowania. Jak z tym sie uporamy to bedzie juz ok. Na razie wciąż czuję się nie gotowa. Chociaż pewnie gdyby trzeba było jechać do szpitala to mój P. by wszystko ogarnął ;)
Poki co niech cierpliwie czeka. Tak tydzień przed terminem moge zaczac rodzic. Dziś 36tc.
Możliwe że tak. Zobaczymy ile uda się wytrwać. Pierwsza córkę rodziłam w 34 tc także i tak wraz ciut dłużej się udało.

Jeszcze ja mogę się rozpakować do tego czasu. Jeśli do jutra nie urodzę to w czwartek mam dzwonic do swojej gin i pewnie mi powie co dalej. Na maxa chyba do 2.08 muszę urodzić bo tak mam L4 wypisane a nie wiem jak to wygląda pozniej. Termin teoretycznie mam na jutro

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Jeszcze ja mogę się rozpakować do tego czasu. Jeśli do jutra nie urodzę to w czwartek mam dzwonic do swojej gin i pewnie mi powie co dalej. Na maxa chyba do 2.08 muszę urodzić bo tak mam L4 wypisane a nie wiem jak to wygląda pozniej. Termin teoretycznie mam na jutro

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Powodzenia

Unie 36 tydzien od soboty przepowiadające wróciły że potròjną siłą wieczór to tak co pół godziny skurcze, i to taki że wstać do WC ciężko i w dzień się zdarzają. Rano bolał mnie brzuch jak na miesiączkę. Do południa jestem super sprawna a potem to już leżę. Oby jeszcze 2 tygodnie a jak będzie dłużej też dobre niech sobie rośnie aby nie powyżej 4kg

reklama
Dzięki wielkie [emoji4] jak na razie super. Bardzo nie wiele płacze. Potrafi się przebudzić i się rozglądać. Na szczęście dostałam wczoraj wieczorem pokarm, także teraz już kompletnie bezstresowo. Czekamy w sumie jeszcze na badanie Małego i moje czy wszystko ok i prawdopodobnie dzisiaj do domu [emoji4]
1500892248-aaaaaa.jpeg

Napisane na SM-N910F w aplikacji Forum BabyBoom
W domku?

Do góry