Podobne tematy
- Solved
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dzięki OlisiaaAgnes222 powodzenia, wytrwają do 36 tygodniA [emoji3]
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Możliwe że tak. Zobaczymy ile uda się wytrwać. Pierwsza córkę rodziłam w 34 tc także i tak wraz ciut dłużej się udało.Hej!
O Agnes to chyba Ty bedziesz nastepna
Ja dziś byłam po wymaz i jutro zanosze GBSa. Jak beda wyniki to medycznie jestem gotowa. Musze jeszcze ciuszki poprać i dać mężowi do poprasowania. Jak z tym sie uporamy to bedzie juz ok. Na razie wciąż czuję się nie gotowa. Chociaż pewnie gdyby trzeba było jechać do szpitala to mój P. by wszystko ogarnął
Poki co niech cierpliwie czeka. Tak tydzień przed terminem moge zaczac rodzic. Dziś 36tc.
PowodzeniaJeszcze ja mogę się rozpakować do tego czasu. Jeśli do jutra nie urodzę to w czwartek mam dzwonic do swojej gin i pewnie mi powie co dalej. Na maxa chyba do 2.08 muszę urodzić bo tak mam L4 wypisane a nie wiem jak to wygląda pozniej. Termin teoretycznie mam na jutro
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
W domku?Dzięki wielkie [emoji4] jak na razie super. Bardzo nie wiele płacze. Potrafi się przebudzić i się rozglądać. Na szczęście dostałam wczoraj wieczorem pokarm, także teraz już kompletnie bezstresowo. Czekamy w sumie jeszcze na badanie Małego i moje czy wszystko ok i prawdopodobnie dzisiaj do domu [emoji4]
Napisane na SM-N910F w aplikacji Forum BabyBoom