reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
Cześć dziewczyny :-) :)
Ostatnio pozazdroscilam koleżance która na poczatku maja urodziła córeczkę i teraz chodzi juz sobie z dzieckiem na spacery a u mnie wózek pusty :p
Ale zaraz potem uswiadomilam sobie ze ona pewnie musi unikać pewnych pokarmow ze wzgledu na karmienie. I jak tak sobie pomyśle o tych wszystkich truskawkach, czeresniach, wisniach, ogorkach malosolnych to uważam ze sierpień to całkiem w porządku miesiąc na rodzenie jest  :p
Miłego dnia!

reklama
Ja wczoraj spedzilam cały dzień na pisaniu świadectw i napisałam AŻ pięć:baffled:
Wieczorem bolal mnie brzuch tak jak zawsze przed miesiączką, wzielam nospe ale nie przeszło wiec poszlam spać. Nie wiem czy wygniotlam ten brzuch siedząc w niewygodnej pozycji przed komputerem i stad ten bol...?

IMG_7178.JPG
Dziewczynki ja z lipcówek :) mam do sprzedania sukienkę założoną raz na komuni chrześnicy. Nie łatwo znaleść sukienkę z miejscem na brzuchol więc wystawiam- ja nie będę już miała okazji jej założyć. Zdobiona gipiurką :) jak co prv. 139 zł (dałam 250+40 krawcowej za doszycie falbanki bo była krótkawa).
Ps przy okazji to ja i mój brzuchol -34 tydz :) Ściskam , Katja.

Załączniki

• IMG_7178.JPG
    IMG_7178.JPG
    819,3 KB · Wyświetleń: 422
Ja dzis na badaniu z glukoza :D kurde kupilam cytryne, a ta mi gada ze nie ma noza i musze tak to wypic [emoji45] ale dalam rade [emoji1] teraz czekam 2 godziny eh..

Mnie też straszyli tym badaniem na glukozę, ale uważam, że nie ma w tym nic strasznego... Nawet nie było to takie złe do wypicia ;)

Nie było złe?? Masakra, o ile czekoladę, batonik, chałwę, lizaka zjem to tu miałam problemy z przełknięciem i do 14 dogorywałam bo było mi źle i niedobrze...
Mam nadzieję, że wasze weekendy udane. My spędziliśmy poranki w szkole rodzenia. W sobotę było bardzo dużo o szpitalu i organizacji, a wczoraj masaże i ubieranie oraz pielęgnacja malucha na takich fajnych lalkach.
Coraz krócej śpię, nie ma już opcji bym spała do 10 :) teraz najpóźniej8:30 oczy otwarte i wyspana :)
@Vercia a jak tam twoja szkoła rodzenia? Fajna czy odpuszczasz?

reklama
Ja to badanie z glukoza miałam juz dawno. Z cytryna naprawdę nie było źle!
Kotomiś, moje koleżanki tez wszystkie będą rodzic przede mną i jak juz będą po to będę im zazdrości :p
A póki co ide zjeść truskawki :biggrin2:
Miłego dnia!

Do góry