reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
Hej dziewczyny, ja z lipcówek :) czy ktoras tutaj zastanawia sie nad pobraniem i przechowywaniem krwi pepowinowej ? :) nie nie to zadna reklama :) poprostu my sie zdecydowalismy i gdyby byli tu tez tacy zainteresowani to prosze odezwijcie sie do mnie na prv, ja dostane znizke na kolejny rok przechowywania a wy 200 zl rabatu przy podpisaniu umowy/ a to duzo :) z gory dziekuje i zapraszam na prv jak co :) katja.

reklama
Vercia, ja chodzilam do liceum ekonomicznego i dla mnie to był horror połączony z koszmarem :growl:
Kocham moja prace w szkole, bo uwielbiam prace z dzieciakami.
Pracuje w 0-3. Dzieciaki mam wspaniale. Nikt takich nie ma :-) :) Teraz mam druga klasę wiec w trzeciej dostaną innego nauczyciela. Przykro mi się z nimi rozstawac ale zawsze będę miała jakąś klasę i ten dylemat. Dzisiaj im powiedziałam ze od jutra mnie nie będzie, to niektóre plakaly :hmm:
Chciałabym wrócić jeszcze w tym ostatnim tygodniu roku szkolnego zabrać ich na lody i pożegnać się. Jak wszystko będzie dobrze to tak zrobię.

No tak tez chcialam od 1-3 [emoji14] bo pozniej to juz lobuzerka :D w gimnazjum bym nie chciala wgl uczyc, wspolczuje tym nauczycielom.. nie moga nic zrobic, a te dzieciaki maja prawo do wszystkiego... smutne..

Tez bym nie chciala uczyć starszych dzieciaków. W tym roku miałam zastępstwo w szóstych klasacgh z plastyki. Koszmar. Za stare dla mnie te dzieciaki, takie niesympatyczne :p
A moje to takie przytulaśne są, kochane. W gimnazjum to juz w ogóle bym nie chciała. To jest nie moja bajka.

Dziewczyny nie mam siły robić zdjęć. Wstawie linki. Pierwszy do wkładki dla niemowlaka Link do: Bloom Snug Wkładka dla niemowląt | Bociek.eu
Drugi do krzesełka i jak zjedziecie w dół jest pokazane krzesełko z wkładką dla małych dzieci i filmiki.
Link do: Bloom Fresco Chrome Giro Krzesełko dla dzieci + zestaw wkładek | Bociek.eu

Ja ani nie mogłabym pracować w rachunkowości, bo to strasznie nudne, ani być nauczycielką, tu z kolei trzeba być cierpliwym. Fajnie,że jest tyle możliwości zawodowych i każdy może znaleźć coś dla siebie[emoji12]

Ja zamierzam pracować do 6.07. ,oczywiście jak wszystko będzie dobrze. Na razie się dobrze czuję, więc luz, a w domu nie wiem co bym robiła.

@luska1979 wstaw zdjęcie wózka jak już dostaniesz.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Cześć dziewczyny
To mój pierwszy dzień na zwolnieniu. Gdybym jeszcze mogla pospać to juz w ogóle bylby luksus. Ale muszę wstać synowi śniadanie zrobić i wysłać go do szkoły. Na szczęście wystarczy jak w staje o 7 :D
Oczywiście okazało sie ze koszulki z ubiegłego roku za male i trzeba na zakupy pojechać.
Miłego, słonecznego dnia :)

No i po badaniach serducha Robię je u innego gina bo ma do tego sprzęt a popołudniu lecę do swojego. Młody rośnie jak na drożdżach z USG ponad 2 tygodnie starszy. Waży 1080g a 3 tygodnie temu ważył 620. Przyłapaliśmy go z noga w buzi już taki słodki pulchniaczek. Wszystko z serduszkiem dobrze inne narządy ok. Usta ma duże po tacie to też fajnie. Różnica totalna dzisiaj zobaczyłam nie już taką małą kruszynka tylko takie bobo Ułożył się grzecznie główka w dòł.

A mój ostatnio ważył tylko 930, ale pocieszam się ze nadrobić. Koleżanki córeczka miesiąc temu w 29 tyg ważyła 1050 a dzisiaj po czterech tygodniach 2395! Teraz nasze Skarby będą szybko przybierały. Oby!
Przed chwilą zjadlam kilo truskawek na raz wiec wyglądam jak w 9 a nie 7 miesiącu ciąży :tak:

reklama
Do góry