Podobne tematy
- Solved
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mi w aptece mówili,ze lepszy folik, a femibion można jako sublement braćJa do zobaczenia 2 kreseczek folik a od 2 dni przerzuciłam sie na Femibion 1. W pierwszej ciąży tez go brałam ale na porodówce położne mnie opieprzyly ze jadłam te witaminy i przez to dziecko takie duże , ze "zra zra teraz tyle tego a pózniej urodzić nie mogą...."waga syna 4620 SN
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Katy czekamy na wieści, wiem co czujesz i trzymam kciuki!!Dziękuję dziewczyny dam znać zaraz jak się czegoś dowiem :* jesteście kochane
Jak byś wiedziała co ja przechodzę! to samo tylko żę spokojnie mogłam zrobić zakupy w biedrze. Ale zjadłam na późny obiad placki, potem zakupy przyszłam i zapach placków mnie odrzucił i w momencie cieżko na żołądku i mdli mnie wmusiłam w siebie hod-doga bo mój zrobił 20 min było ok teraz ciężkość wróciła i mdlości... co jest grane sama nie wiemcholera dziewczyny jak mnie męczy na wymioty masakra niby głód mi się pojawia, ale nie mogę patrzyć na jedzenie ,czuję pełno w brzuchu, byłam w biedronce i uciekałam jak najszybciej tak mnie na wymioty brało , a nie mogę zwymiotować i mnie męczy