reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
reklama
@Katy83 Będzie dobrze [emoji5]Trzymam Kciuki.

Jakie zażywacie witaminy bo ja przy córce 11 lat temu bralam falvit i folik teraz mam to samo ale zastanawiam sie czy to dobry wybór.Pozdrawiam wszystkie sierpnioweczki.

Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom

Ja do zobaczenia 2 kreseczek folik a od 2 dni:) przerzuciłam sie na Femibion 1. W pierwszej ciąży tez go brałam ale na porodówce położne mnie opieprzyly ze jadłam te witaminy i przez to dziecko takie duże , ze "zra zra teraz tyle tego a pózniej urodzić nie mogą...."waga syna 4620 :) SN

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ja biorę tylko folik jeżeli badania stwierdzą że czegoś mi w diecie brakuje dla maluszka to uzupełnię suplementem ale na razie nie widzę potrzeby.

ps
Nienawidzę łykać tabletek witaminek leków itp

cholera dziewczyny jak mnie męczy na wymioty masakra niby głód mi się pojawia, ale nie mogę patrzyć na jedzenie ,czuję pełno w brzuchu, byłam w biedronce i uciekałam jak najszybciej tak mnie na wymioty brało , a nie mogę zwymiotować i mnie męczy

Ja do zobaczenia 2 kreseczek folik a od 2 dni:) przerzuciłam sie na Femibion 1. W pierwszej ciąży tez go brałam ale na porodówce położne mnie opieprzyly ze jadłam te witaminy i przez to dziecko takie duże , ze "zra zra teraz tyle tego a pózniej urodzić nie mogą...."waga syna 4620 :) SN

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Mi w aptece mówili,ze lepszy folik, a femibion można jako sublement brać

Dziękuję dziewczyny dam znać zaraz jak się czegoś dowiem :* jesteście kochane
Katy czekamy na wieści, wiem co czujesz i trzymam kciuki!!

Mnie coraz bardziej męczy infekcja :/ mam wrażenie że jest coraz gorzej...jutro mam konsultację z internistą.Podejrzewam że dadzą mi antybiotyk :/ bo jak teraz zaprotestowałam na obchodzie to doktorowa powiedziała że więcej szkody wyrzadzi dziecku moja choroba niż ten antybiotyk....nie chciałabym ale widzę że jest coraz gorzej ehhh a mówią że ciąża to taki wspaniały czas a tu tylko stresy non stop [emoji22]

reklama
cholera dziewczyny jak mnie męczy na wymioty masakra niby głód mi się pojawia, ale nie mogę patrzyć na jedzenie ,czuję pełno w brzuchu, byłam w biedronce i uciekałam jak najszybciej tak mnie na wymioty brało , a nie mogę zwymiotować i mnie męczy
Jak byś wiedziała co ja przechodzę! to samo tylko żę spokojnie mogłam zrobić zakupy w biedrze. Ale zjadłam na późny obiad placki, potem zakupy przyszłam i zapach placków mnie odrzucił i w momencie cieżko na żołądku i mdli mnie wmusiłam w siebie hod-doga bo mój zrobił 20 min było ok teraz ciężkość wróciła i mdlości... co jest grane sama nie wiem :(

Do góry