Podobne tematy
- Solved
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
o matko, to nie ja mgę ale potem z przerwami zdycham ... do połodnia jeszcze takich mdłości brak, tylko jak nie zjem skręt żołądka a po południu ful serwis... i nie wiem jelitówka czy jednak burza hormonów
o matko, to nie ja mogę jeść ale potem z przerwami zdycham ... do połodnia jeszcze takich mdłości brak, tylko jak nie zjem skręt żołądka a po południu ful serwis... i nie wiem jelitówka czy jednak burza hormonów
Mi w aptece mówili,ze lepszy folik, a femibion można jako sublement brać
Super ! odpoczywaj , leż i przestrzegaj zaleceń lekarza <3 <3Z dzidzią ok... serduszko pika aż się poplakalam że szczęścia... muszę leżeć leżeć i jeszcze raz leżeć. Zaraz dostanę jeszcze jakieś zastrzyki na podtrzymanie ciąży