reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
@Tyllkaaa ja dziś zjadłam, jogurt o 6 rano, o 11 płatki z mlekiem i później tylko suchę ziemniaki i nic nie mogę po prostu zdycham :(
@marii19 lekarz ma rację , na fb jest ta mamaginekolog i się wypowiadała,że antybiotyki nie zaszkodzą tylko pomogą jak trzeba wziąć, lekarze wiedzą co robią

reklama
@Adeline89 z tymi nudnościami to mam tak samo. Czuję, że jakbym zwymiotowała to poczułabym się lepiej ale niestety nie mogę :/
Co do witamin to lekarka poleciła mi pregna plus. Tam jest tylko kwas foliowy, jod, dha, wit d3 i żelazo. Czyli wszystko co jest niezbędne w ciąży.

@Tyllkaaa ja dziś zjadłam, jogurt o 6 rano, o 11 płatki z mlekiem i później tylko suchę ziemniaki i nic nie mogę po prostu zdycham :(
@marii19 lekarz ma rację , na fb jest ta mamaginekolog i się wypowiadała,że antybiotyki nie zaszkodzą tylko pomogą jak trzeba wziąć, lekarze wiedzą co robią
o matko, to nie ja mgę ale potem z przerwami zdycham ... do połodnia jeszcze takich mdłości brak, tylko jak nie zjem skręt żołądka a po południu ful serwis... i nie wiem jelitówka czy jednak burza hormonów

Mamaginekolog i ja ją podczytuje jest super !

o matko, to nie ja mogę jeść ale potem z przerwami zdycham ... do połodnia jeszcze takich mdłości brak, tylko jak nie zjem skręt żołądka a po południu ful serwis... i nie wiem jelitówka czy jednak burza hormonów

Mamaginekolog i ja ją podczytuje jest super !

co do witamin na razie kwas foliowy dopóki nie potwierdzę że fasola siedzi w pęcherzyku. Ja ososbiście zaciekawiona jestem Dopell Herz dla matek tylko 5 chyba składników i cenowo nie kosmos

reklama
A ja właśnie nie mam nudności, niby ok, powinnam sie chyba cieszyć , ale ostatnio tez nic mnie nie mdlilo i okazało ze ciąża sie nie rozwinęła...bo mdłości wywołuje min przyrost bety...w pierwszej ciąży ani raz nie wymiotowałam ale mnie chociaż mdlilo rano na co polecam zjedzenie suchej skórki od chleba i Wogole jedzenie migdałów . Mam nadzieje ze to jeszcze za wcześnie i chociaż raz mnie zamdli :) cobym poczuła sie ciążowo;)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry