reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
oj tak! Wczoraj późno wszyscy śpią - a mi burczy w brzuchu i skręca ... myśle pójde po maleńką kanapeczkę z serkiem. Zjadłam brzuch się uspokoił ale mdłości mnie powitały :/
ja wczoraj zjadłam parówki , i tez juz kazdy spal a ja glodna , a później żałowałam, bo cala noc sie męczyłam. Zawsze obiecuje sobie, ze ba noc nie będę jeść, ale nie mogę się powstrzymać

reklama
ja wczoraj zjadłam parówki , i tez juz kazdy spal a ja glodna , a później żałowałam, bo cala noc sie męczyłam. Zawsze obiecuje sobie, ze ba noc nie będę jeść, ale nie mogę się powstrzymać
ja do niedawna mogłam zjeść ostatni posiłek powiedzmy ok 18-19 i spokój do rana i rano koło 10 -11 śniadanie a teraz to po prostu nie przejdzie
i zastanawiam się czy to jednak nie jest szansa na to że tam w brzuchu coś zamieszkuje - jednak

Hej dziewczyny:)chętnie do was dołącze, termin mam wyznaczony na4 sierpnia. To moja druga ciąża, w domu mam już 4 letnią córeczkę:)Jestem już po pierwszej wizycie u lekarza moje maleństwo ma już 0,55cm i widać bicie serduszka:)niestety mam polipa na szyjce macicy co powoduje plamienia.Z objawów ciążowych jestem tylko bardziej śpiąca a tak boe odczuwam że jestem w ciąży:)

reklama
Do góry