Podobne tematy
- Solved
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dona ja do konca 15 tyg wymiotowalam.
W pierwszej ciazy bylo gorzej. Do 6 miesiaca. A jak sie skonczylo to 21kg przybylo
U mnie najgorsze, że młodsza nastawiła się na brata ,nie wiem czemu,nigdy przy niej nie rozmawialiśmy o płci dziecka, zawsze tylko wspominaliśmy, że chcemy jeszcze dzidziusia. Jak jej napomknęłam, że może być siostrzyczka to mi powiedziała, że ona się modliła o braciszka bo siostrę już ma a lekarz mógł się pomylić i jej nie przegadasz ona wie lepiej
Ja kiedyś trzymałam się takiej swojej zasady i u mnie model rodziny, (najlepszy) to 2+2 ale od dwóch lat nie myślałam o niczym innym tylko jak namówić meza na trzecie hehe udało się i jestem najszczesliwsza kobieta na ziemi. Uwielbiam te swoje skarby jestem w nich zakochana [emoji7]@dona1710 Mąż chce trójkę, ale liczę że zmięknie bo jeszcze pierwsze mu się nie urodziło i nie wie co go czeka.
Ja nie mam siły się ogarniać tak mi się nie chce włosy w kuc i do przodu muszę się za siebie wziąć bo mi głupio jak was czytam[emoji12]@Joanna1987 gratulacje córki.
Ja ost tylko tusz i balsam do ust używam zero innego świństwa na twarz... Ale paznokcie musniete musza być
Kurcze a może mała ma przeczucie i dzidzia was jeszcze zaskoczy [emoji6]U mnie najgorsze, że młodsza nastawiła się na brata ,nie wiem czemu,nigdy przy niej nie rozmawialiśmy o płci dziecka, zawsze tylko wspominaliśmy, że chcemy jeszcze dzidziusia. Jak jej napomknęłam, że może być siostrzyczka to mi powiedziała, że ona się modliła o braciszka bo siostrę już ma a lekarz mógł się pomylić i jej nie przegadasz ona wie lepiej