reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
Dona ja do konca 15 tyg wymiotowalam.

W pierwszej ciazy bylo gorzej. Do 6 miesiaca. A jak sie skonczylo to 21kg przybylo :biggrin2:

reklama
U mnie najgorsze, że młodsza nastawiła się na brata ,nie wiem czemu,nigdy przy niej nie rozmawialiśmy o płci dziecka, zawsze tylko wspominaliśmy, że chcemy jeszcze dzidziusia. Jak jej napomknęłam, że może być siostrzyczka to mi powiedziała, że ona się modliła o braciszka bo siostrę już ma a lekarz mógł się pomylić i jej nie przegadasz ona wie lepiej :-D

Mój synek nastawił sie na siostrzyczkę i też mu nie przegadasz. A imię jej nawet wybrał. Nie wiem dlaczego ale upiera się przy Diamond - jak jakaś striptizerka czy coś w tym stylu Hahahahaha [emoji184][emoji184][emoji184]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

wróciłam do domu i zamiast grzać obiad rzuciłam się na .. popcorn haha

ja tam całe życie chciałam dziewczynkę, jest chłopak i jesteśmy szczęśliwi, bo płeć dziecka to nie odpust - tego się nie da wybrać .. najważniejsze, że zdrowe, reszta się dla nas nie liczy. Czekamy na Szymka, a też krótko nie próbowaliśmy :sorry2:

wczoraj w brzuchu czułam coś jakby .. bicie serca :huh: dziwne odczucie mieć serce w brzuchu, może to był jakiś kopniak? :huh:

@dona1710 Mąż chce trójkę, ale liczę że zmięknie bo jeszcze pierwsze mu się nie urodziło i nie wie co go czeka. :D
Ja kiedyś trzymałam się takiej swojej zasady i u mnie model rodziny, (najlepszy) to 2+2 ale od dwóch lat nie myślałam o niczym innym tylko jak namówić meza na trzecie hehe udało się i jestem najszczesliwsza kobieta na ziemi. Uwielbiam te swoje skarby jestem w nich zakochana [emoji7]

Wiecie co zjadłam takie ogromne lody koktajlowe 450ml sama
[emoji51] trochę mnie przymuliły ale już wracam do życia. Za raz mężu wraca na obiadek zrobiłam fasolke po bretońsku słonko wyszło może uda się wyjść na spacer [emoji4]

No ja mam przechlapane muszę powiedzieć :crazy: Wymioty co wieczór,zapachy... wszystkie kosmetyki do wymiany bo śmierdzą, bóle głowy, spać mogę 24h.....Ja mam termin dopiero na koniec sierpnia i zaczynam 14 tydzień, ale ile można.:angry:
Ja też zaczęłam czternasty tydz. I też mogła bym spać duuuuuzo

U mnie najgorsze, że młodsza nastawiła się na brata ,nie wiem czemu,nigdy przy niej nie rozmawialiśmy o płci dziecka, zawsze tylko wspominaliśmy, że chcemy jeszcze dzidziusia. Jak jej napomknęłam, że może być siostrzyczka to mi powiedziała, że ona się modliła o braciszka bo siostrę już ma a lekarz mógł się pomylić i jej nie przegadasz ona wie lepiej :-D
Kurcze a może mała ma przeczucie i dzidzia was jeszcze zaskoczy [emoji6]

reklama
witam
od dzisiaj oficjalnie jestem na zwolnieniu, więc na spokojnie.
U maluszka wszystko w porządku, widziałam jak się kręci, słyszałam serduszko.
Po wizycie u gina poszłam do fryzjera i od razu lepiej się czuję i wyglądam jak człowiek :p
Szyjka długa a plamienia najprawdopodobniej z nadżerki, odebrałam też cytologię i nie jest źle:)
sorki że tak o sobie tylko ale nie czytałam jeszcze Was

Do góry