Hola77
Fanka BB :)
Donna u mnie 13 i 9Jestem ze śląska. Dziewczyny mają 13 i 6 lat.
Ostatnia edycja:
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Donna u mnie 13 i 9Jestem ze śląska. Dziewczyny mają 13 i 6 lat.
@dona1710 Ja mam termin Om 23.08 z usg 20.08 wiec też pod koniec. Ostatnio miałam doła i zwątpienie ale pocieszam sie 2 rzeczami. 1 - mniej wagi do zgubienia po ciąży. 2 - dopóki ściskam ceramicznego wiem, ze dzidzia tam jest i sie nadal rozwija.
I to moja pierwsza ciąża i na razie nie widze powodów na 2ga bo to przeklety stan a nie błogosławiony
u nas też tylko ja mam problem z płcią dla męża tp obojętne było od poczatku, śmiał się ze mnie że tak kalkuluje. u nas też okres buntu i pewnie trochę dlatego chciałam synusia mamusi tak jak Ty.Ile wy tu produkujecie
Dzięki wielkie za pocieszenie i słowa zrozumienia. Niby człowiek się stara o dziecko ( u nas pół roku ). Wielka radość jak się uda. Wielka radość jak wszystko jest ok, a jednak w przypadku płci jak się okazuje, że nie ta wymarzona to gdzieś tam w serduchu żal i tęsknota. Mąż mówi że jestem wariatka i najważniejsze żeby było zdrowe i on może mieć i same dziewczyny, ale cóż uczuć nie przeskoczysz...
Ja ma w domu właśnie nastolatkę w okresie buntu, ciężko jest. Dlatego może te marzenia o synu, synusiu mamusi z którym będzie łatwiej....
Koniec marudzenia
luska1979 jestem z Rybnika na śląsku
niestety też i to się pogłębiaHola77.. to ty też z taką nastolatką zbuntowaną walczysz ?
W 10 tyg lekarz oceniał długość cewki moczowej i na tej podstawie ocenił że chyba dziewczynka ( dziewczynki mają krótszą cewkę od chłopców ).
o. paulina u mnie też mąż zawsze wspominał o dużej rodzinie jemu nie przeszło a ja uległam
u nas też tylko ja mam problem z płcią dla męża tp obojętne było od poczatku, śmiał się ze mnie że tak kalkuluje. u nas też okres buntu i pewnie trochę dlatego chciałam synusia mamusi tak jak Ty.
ale obie córki kocham całą mocą matczynego serducha, i wiem że z trzecią będzie tak samo, dla mnie to oczywiste ale. i tak ciężko skorygować nastawienie
a druga od początku miała być dziewczynką bp chciałam siostrę dla córki. dopiero teraz tak mnie dopadło
Jasne, ja wiem. Ale dziewczynki z 12tc często stają się chłopcami i u mnie tak właśnie było.Natalkus to zobacz na wizytach siusiaka u mojego z 12 tyg. W 16 tyg potwierdzony.
Ale faktycznie 10 tydzien to za wczesnie...