reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
reklama
A ogląda ktoś Devious Maids- pokojówki z Beverly Hills? Pierwsze 3 sezony łyknelam w 2 tyg, w tamtym roku miał być 4 i zapomniałam, nie miałam czasu i teraz znów oglądam, serial twórców gotowych na wszystko uwielbiam:)

ckaik0s3ujrpy6g1.png

Kiedy wy macie czas? [emoji23] ja się męczę i nie mam kiedy mojego ulubionego Blacklist nadrobić. Nie potrafię się wciągnąć w serial jeśli nikt nie ginie. [emoji12] musi być jakaś akcja.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

@GuaRaNa Oj tak, tak. Koniecznie ledowa :) Zastanawiam się tylko czy ta mini lampka o troszkę mniejszej mocy czy ta zwykła ledowa. Semilac i NeoNail mają fajne domowe zestawy, więc jakiś wezmę.

Witam się z rana u nas pochmurno jak ja kocham moja poduche do spania co rano wstaje jak skowronek :) i biodro mniej boli musze dziś firanke jakoś ściągnąć a mam ja na tunelach i musze rurkę odkręcić męża 3 tyg doprosic się nie mogę a musze ja skrócić bo za długa

Kiedy wy macie czas? [emoji23] ja się męczę i nie mam kiedy mojego ulubionego Blacklist nadrobić. Nie potrafię się wciągnąć w serial jeśli nikt nie ginie. [emoji12] musi być jakaś akcja.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ale właśnie w pokojówkach co sezon ktoś ginie :)
Ja teraz 2 tyg ma zwolnieniu dlatego oglądam normalnie też nie mam czasu, a też nie mogę się wciągnąć w jakieś sci-fi czy sensacyjne, wolę takie obyczajowe z nutka kryminału, był moment że zaczęłam Orange is a new black ale właśnie z braku czasu przestałam

ckaik0s3ujrpy6g1.png

reklama
@Anula2206 @atfk chodzi o ten mamma mia z ziai? Muszę coś kupić a nie mogę się zdecydować.

Napisane na KIW-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Tak, o ten chodzi :)

Witam się z rana u nas pochmurno jak ja kocham moja poduche do spania co rano wstaje jak skowronek :) i biodro mniej boli musze dziś firanke jakoś ściągnąć a mam ja na tunelach i musze rurkę odkręcić męża 3 tyg doprosic się nie mogę a musze ja skrócić bo za długa

Tylko Ty uważaj!

Ja rok temu w styczniu przestałam robić akryl to jest zabójstwo dla paznokci, ale tu sami chinczycy robią i tylko akrylem. Pół roku nie mogłam ich doprowadzić do porządku a później przez miesiąc regenerum zdzialal cuda. Kupiłam też zestaw semilac i od czasu do czasu robię hybryde

Może jeszcze zdążę jak się zepnę :) Revitalash nie był testowany na kobietach w ciąży ale to jest tak jak z wieloma innymi produktami, wszystko na własną odpowiedzialność, ja ją nakładam co jakiś czas bo rzęsy mam w kiepskim stanie po zagęszczaniu :/
@kotomiś Ja miałam kiepską płytkę paznokcia po bazie Semilac, zmieniłam na odżywkę proteinową z Indigio i jest ogromna różnica :)

Ta odżywka to do stosowania podczas robienia hybryd np przed nałożeniem bazy czy po prostu odżywka do paznokci? I można podczas ciąży? Bo chętnie bym wróciła do regenerum ale nie wiem czy można w czasie ciąży stosować

ckaik0s3ujrpy6g1.png

Do góry