@luska1979, co ja czytam! Gratulacje zdrowej dzidzi! Kiedy mniej więcej poznasz płeć?
Ale nas tu sie narobiło! Witam wszystkie nowe sierpniówki
Ja prawko zrobiłam dopiero półtora roku temu, jak Szymek miał 7 czy 8 miesięcy. Kiedyś, jeszcze w liceum próbowałam zdać, ale przez stres mi się nie udało, a instruktor mówił, że jeżdżę bardzo dobrze. Teraz zdawałam tu, gdzie mieszkam i się udało od razu. Tylko sobie godziny dokupiłam, już bez kursu. A na egzaminie i tak poszłam po bandzie i robiłam głupoty ze stresu. Ale że miałam bardzo wyrozumiałego egzaminatora, to zdałam
Co do kolorów na ścianach bardzo podoba mi się połączenie bieli z turkusem i do tego meble koloru naturalnego drewna. Mamy zamiar tak sobie zrobić kiedyś w sypialni.
@dzag82, a co Ci się z autem stało, że szukasz? Nie zaglądałam tu przez weekend i chyba sporo mnie ominęło.
Jutro o 15 wizytuję i liczę na Wasze kciuki
Ale na pewno płci nie zobaczę, bo zmieniłam przychodnię, a tam mają bardzo kiepskie USG. A przynajmniej wygląda jak wielki kalkulator [emoji14]
@Madlen08 w poprzedniej ciąży leciałam samolotem w 2 trymestrze, tak ponoć najbezpieczniej. Gin nie widział przeciwwskazań. Ale najlepiej porozmawiaj ze swoim.
Napisane na CHM-U01 w aplikacji
Forum BabyBoom
Napisane na CHM-U01 w aplikacji
Forum BabyBoom