A ogląda ktoś Devious Maids- pokojówki z Beverly Hills? Pierwsze 3 sezony łyknelam w 2 tyg, w tamtym roku miał być 4 i zapomniałam, nie miałam czasu i teraz znów oglądam, serial twórców gotowych na wszystko uwielbiam
@kemyt moja cera ok, czasem jakieś wypryski ale to przed ciążą też miałam, ja włosy w końcu zafarbowalam w niedzielę, właściwie farbuje taki złoty, karmelowy brąz na mój naturalny brąz, ale natura już trochę mnie dopada i siwych coraz więcej, i ostatnio farbowalam podkoniec października także odrost już był spory
@klusek bardzo ładny ten żółty, uważam tylko że taki kolor najładniej wygląda w słonecznych pomieszczeniach, my w jednym pokoju mieliśmy taka jedna ścianę a pokój nieosloneczniony i jakoś tak efektu nie było, i właśnie przemalowalismy na szary i o dziwo jest o wiele lepiej
@dzag82 my też niedługo będziemy się rozglądać za nowym autem, i mnie to przeraża ale właśnie najgorsze jest do zdecydowanie się jakie, bo jak już się w sumie wie to już tylko jeździć i oglądać, gorzej jak się podobają a cena kosmiczna
Mi 18.03 mija okres próbny, dokładnie 2 lata temu zdałam prawko i nie zalowalam tego ani jednego dnia a też się broniłam rękami i nogami bo jeszcze miałam je tu zrobić, po niemiecku, to była katastrofa dla mnie ale udało się, jeżdżę i uwielbiam i też mi będzie szkoda mojego autka sprzedać ale jest za małe, kupił mi je mąż, dokładnie w 1 rocznicę slubu
Witaj
@Madlen08ja też jeszcze nic nie mam dla maluszka, jeszcze się wstrzymuje jakoś może z miesiąc, łóżeczko, wózek dostaniemy, pierwsza następna rzecz upatrzylam sobie to kołyska, na pierwsze miesiące żeby do naszej sypialni wjeżdżać nią na noc, na dzień do pokoju stołowego, poza tym ciuszki już siostra męża szykuje po synku także wyprawkę zostawiam sobie na później
ja miałam do tej pory 3 usg tutaj i jeden w pl
@atfk też używam tego kremu, na razie smaruje raz dziennie ale czuję że brzuch nawilżona cały dzień
@MoniMo gratuluję prawka
i powodzenia w szukaniu autka
@Morawka powodzenia jutro na wizycie