reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
Aha MamaT...do piątku już niedaleko na moje nieszczęście bo wracam do pracy po urlopie.
Emikaa tak 7 okazała się szczęśliwa choć nawet nie wiem jak bo jechałam chora na ten egzamin.Na sylwka pobalowaliśmy w Zakopanym a ja egzamin miałam 5 stycznia i nie chciałam go przekładać bo bukowałam go w listopadzie.Ale dałam rady.Jak mi ten facet powiedział że zdałam to nie wierzyłam.
Beata1313 napewno wśród maybeline znajdziesz odpowiedni tusz.A macie taką firmę w DE.

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@Madlen08 witaj w gronie sierpniowych mam :)
@MoniMo najlepiej taki żeby nie było żal jak go gdzieś zadrapiesz przy parkowaniu, czego oczywiście nie życzę.
@emikaa może mąż albo tata dadzą radę 3 kabelki zmontować.
@atfk bo zdaje się nie można właśnie żelowych pazurków. Ale hybrydowe powinny być ok.

Napisane na KIW-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

@luska1979 musze popatrzec czy jest maybeline :-/ , na pewno jest loreal ;-) .. zaraz spr na rossmann online :p

Edit: jest maybeline, tylko tyle rodzajow, ze nie wiem ktory na prawde ladnie wydluza :-0

Ostatnia edycja:
I ja powinnam się wybrać do fryzjera bo już siwe wyłażą :crazy:

Dziękuję za miłe przyjęcie mnie do grona mamusiek :)
Chyba i mi by się przydał taki detektor tętna bo cały czas się zastanawiam czy z małą wszystko ok :(
Lekarz powiedziała, że już powinnam zacząć czuć ruchy dziecka, ale jak na razie nic.
Usg miałam te genetyczne, a teraz kazał mi zrobić dopiero połówkowe.

w4sqe6hhoie3cn79.png

@MoniMo najlepiej taki żeby nie było żal jak go gdzieś zadrapiesz przy parkowaniu, czego oczywiście nie życzę.
@atfk bo zdaje się nie można właśnie żelowych pazurków. Ale hybrydowe powinny być ok.

Heh podejrzewam że raczej tego w Warszawie nie unikne :)

Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom

Madlen08 witaj wśród sierpniówek [emoji2],pytałaś o usg ja mam na każdej wizycie a dodam że chodzę do lekarza na NFZ i tu się bardzo cieszę że mogę podglądać maleństwo na każdej wizycie

Nie zastanawiałam się, samo wyszło że musiałam zdjąć i teraz mam swoje . Myślę że do końca ciąży odżyjà

Chyba i mi by się przydał taki detektor tętna bo cały czas się zastanawiam czy z małą wszystko ok :(
Lekarz powiedziała, że już powinnam zacząć czuć ruchy dziecka, ale jak na razie nic.

w4sqe6hhoie3cn79.png
Powiem Ci że mój gin robił mi 2 usg żeby zobaczyć czy serducho bije i to genetyczne a teraz idę na wizytę bez usg, a najbliższe dopiero za 6 tygodni !!dlatego ja idę prywatnie i dodatkowo robię usg żeby podejrzeć co się tam dzieje :)

Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama

w4sqe6hhoie3cn79.png
Mamuś to Twoja pierwsza ciąża więc z tymi ruchami bym tak poczekala Spokojnie do 18-20 tygodnia. Dziwne stwierdzenie lekarza w 16 tyg

Do góry