reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
nieźle ... kurcze wiadomo, że tam w środku wszystko jest bardziej delikatne a jeszcze jak ona zrobiła to niezbyt lekko to teraz faktycznie nie wiadomo. Ale wydaje mi się że chyba tak nic nie można zrobić, przynajmniej mam nadzieję

reklama
A ja dzisiaj poszłam do toalety rano i myślałam że siku z krwią zrobiłam ale później okazało się że to jednak plamienia... nie mam śladu na majtkach ale jak się podcieram widać zabarwiony krwią śluz... i bolą mnie plecy :( polozylam się do łóżka bo mój dopiero o 14 wraca z pracy i staram się nie denerwować... może samo minie czy pojechać gdzieś prywatnie do lekarza?

A ja dzisiaj poszłam do toalety rano i myślałam że siku z krwią zrobiłam ale później okazało się że to jednak plamienia... nie mam śladu na majtkach ale jak się podcieram widać zabarwiony krwią śluz... i bolą mnie plecy :( polozylam się do łóżka bo mój dopiero o 14 wraca z pracy i staram się nie denerwować... może samo minie czy pojechać gdzieś prywatnie do lekarza?
Powiem Ci jak m powiedziała położna jak tylko występuje plamienie krwią - nie śluz różowy tak jak ja czy cuś - to biegiem albo do lekarza albo na IP... nie wiadomo skąd się bierze więc trzeba to jak najszybciej sprawdzić
kochana nie czekaj bo kto wie co jest powodem tego. Oczywiście mam nadziejęże to tylko jakiś drobiazg <3 !

Jedze na IP sprawdzić

Ja tez bo w pracy do 16 musze z młodym do fryzjera pojechać poziniej ma trening o 18 ale męża pogonie bo ja na środę mam do uszycia 15 spodniczek do przedszkola
Ja nie w pracy ale właśnie po jasełkach w szkole starszej.Za chwilę odbieram młodszą z przedszkola.Obiadek i pranie zrobię o trzeba będzie po starszą do szkoły skoczyć.

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry