evelinia
Fanka BB :)
kurna co z tego, że ciepło. Co z tego, że świeci słońce, co z tego, że... No właśnie. Odkąd wstałam uderzyła mi do łba jedna myśl. Mam dość. Już nie mogę...
Nie mogłam spać do 2. Jak już się położyłam musiałam lecieć do łazienki. Zbiłam sobie tyłek na schodkach od antresoli i w ostatnie chwili dopadłam kibelek. Po 30 min doczołgałam się do łóżka i zasnęłam tylko po to by budzić się co godzinę. Rano o 8 wstałam na dobre tak połamana, że szok. Jakby mnie przejechał kilka razy samochód, potem walec, jakiś debil po mnie przeszedł a potem wywalił z 3 piętra przez okno. Mam suchą skórę i nawet nie mogę położyć na twarz kremu nawilżającego bo szczypie... Nie wspominając o makijażu co zakrył by plamki czerwone na twarzy. Nie mam nadal ochoty na sex... Jestem wymęczona i niewyspana do tego stopnia, że robiąc śniadanie po prostu się rozkleiłam i tak zostało. NIE LUBIĘ TEGO STANU, NIE UMIEM SIĘ NIM CIESZYĆ, MAM DOŚĆ...
CHCĘ SIERPIEŃ...
Współczuję kochana
jedne kobiety ciążę przechodzą bezobjawo,a inne muszą cierpieć ,taka niesprawiedliwość