reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
Safiya oj współczuję.Kiedy masz zamiar iść na wolne?
Dziewczyny ja to już będąc w ciąży na parkingu przed szkołą zatrzasłam sobie klucz w aucie.Dokładnie nie ja tylko moja córka kliknęła centralny zamek w drzwiach.Dobrze że szyba była lekko otwarta i starszy pan o malutkiej ręcę dał radę sięgnąć do przycisku a ja tylko wyszłam sprawdzić czy za blisko chodnika nie stoję w tyle.Zwykle zostawiam moje drzwi od strony kierowcy otwarte ale człowiek po 12h zmianie nocnej nie zawsze myśli racjonalnie i pamięta co miał zrobić.Siara na całego na parkingu i niepotrzebne nerwy.

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
O, dzięki atfk, a te 2 dodatkowe fotele są dokładane osobno? W sensie, że mogę tylko 1 dołożyć. Bo przy piątce ludzi to jedna kawałek bagażnika też jest potrzebny :-p Wiem, głupie pytania, ale różnie to jest z producentami samochodów, różnie myślą :-p

Tylkaa to super że u dzidzi wszystko dobrze i że dzidzia już w pozycji do porodu sn ułożona.Moja Wiki do 36 tc mnie stresowała w pozycji poprzecznej.Dzięki za kciukasy.
Mamaa03 ja też już bym chciała płeć poznać.Chcieć to nie zawsze znaczy móc.

Safiya oj współczuję.Kiedy masz zamiar iść na wolne?
Dziewczyny ja to już będąc w ciąży na parkingu przed szkołą zatrzasłam sobie klucz w aucie.Dokładnie nie ja tylko moja córka kliknęła centralny zamek w drzwiach.Dobrze że szyba była lekko otwarta i starszy pan o malutkiej ręcę dał radę sięgnąć do przycisku a ja tylko wyszłam sprawdzić czy za blisko chodnika nie stoję w tyle.Zwykle zostawiam moje drzwi od strony kierowcy otwarte ale człowiek po 12h zmianie nocnej nie zawsze myśli racjonalnie i pamięta co miał zrobić.Siara na całego na parkingu i niepotrzebne nerwy.

Najchetniej juz! Ale ja mam dwie umowy, wiec jak po mcu przejmie mnie ZUS to zaplaci tylko z umowy o prace .. plotki kraza ze szefowa doplaca jeszcze, ale nigdy nie wiesz .. do konca maja bym chciala wytrzymac, ale kto wie ..

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej. Ogarnelam mieszkanie, bylam w sklepie. Cieplej o wiele na dworze. Wroci Domi ze szkoly, zjemy obiad i ruszam w miasto. Moj w pracy to babskie zakupy zrobimy. Tusz do rzes mi sie konczy. Mlodej adidasy chce kupic. A jak beda w deichmanie buty komunijne to wezme od razu. Na stronie widnieja. O te
Screenshot_2017-02-25-17-54-40.png

Albe mam juz. Jeszcze ksiazeczka i rozaniec i jakis wianuszek albo spinka.

Od wczoraj mam ochote i zapycham sie bananami. Takimi twardymi niedojrzalymi jeszcze. No pycha

Załączniki

• Screenshot_2017-02-25-17-54-40.png
    Screenshot_2017-02-25-17-54-40.png
    64,6 KB · Wyświetleń: 362
Hej, u nas brzydko za oknem i wieje wrrryyy. Przez ta zakichana pogode lapie jakas depreche chyba :-( . Sily i checi na cokolwiek brak :-( , dobra pozalila sie :p .

Milego poczatku tygodnia zycze :-*

Kciuki za wizyt i wyniki !!!

Luska, masz rację wiem, dlatego cierpliwie czekam:)
Tyllkaaa super, że wizyta pozytywna a tą lekką grzybicę na pewno wyleczysz, najważniejsze że z dzidzią wszystko dobrze:)
Atfk oj jaki słodki widok :)
Klusek śliczne te buciki takie klasyczne, delikatne, podoba mi się jak dziewczynki na komunię są właśnie w albie tak skromnie ładnie i słodko. Nie wiem jak to w Pl dalej wygląda bo dawno w maju nie byłam ale dalej taka rewia mody na komuniach czy już trochę się zmieniło? Bo jak kiedyś słyszałam że dziewczynki do solarium i na paznokcie idą przed to szok przeżyłam

ckaik0s3ujrpy6g1.png

Safiya ja chcę popracować do czerwca ale nie wiem czy też mi to wyjdzie.Też bym najchętniej poszła.Tylko u nas jest rok macierzyńskiego od momentu kiedy idę na wolne a nie od porodu więc im wcześniej pójdę na wolne tym szybciej będę musiała wrócić po urodzeniu dzidzi.
Klusek ładne buciki.

reklama
Nie no zadnych paznokci jej robic nie bede. Niewiem jak z moda. Moja ma albe i bolerko. Odkupione. Bedzie lekko przerabiana bo ciut za duza. Ale babcia ogarnie. Tu pierwsza przymiarka byla. Nic nadzwyczajnego.
20170120_111055.jpg

Załączniki

• 20170120_111055.jpg
    20170120_111055.jpg
    533,8 KB · Wyświetleń: 386
Do góry