reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
reklama
Dziekuje wam za wszystko. Życzę wam donoszenia zdrowych dzieciaków i dla was lekkich porodów. Nie zyczylabym nawet najgorszemu wrogowi takich przejść @truskaweczka wiem co czulas kochana i przez co przeszalas to na prawdę bylo straszne. Podziwiam cie ,ze zdecydowałaś sie na drugie. Ja z mężem dostałam takiej traumy,z chyba sobie darujemy,a bynajmniej najpierw badania itp. Może za 3lata najprędzej chociaż nie mam chyba juz sil.

Jesli chodzi o wadę na pewno nie Turner skoro nie dziewczynka. Jednak twarzyczka i cialko bylo ok,prócz tego obrzęku.
Syn ma na imię Marcel.
Pozdrawiam was i nie będę juz zasmucać bo i tak wystarczająco wam historii po opowiadałam. Trzymajcie sie cieplo buziaki
Adeline to straszne przez co przechodzicie. Pisalam to juz i napisze jeszcze raz- dzielna z Ciebie kobieta. Podziwiam. Chyba dobrze będzie jesli najpierw zrobicie badania... Odpoczywaj i wracaj do sił. Powodzenia dla Ciebie i calej rodziny.

Moja Lola. Teraz mieszka u dziadkow. Panna mloda. Lubi tak siedziec zawsze:)
20170225_160416.jpg

Załączniki

• 20170225_160416.jpg
    20170225_160416.jpg
    210,2 KB · Wyświetleń: 492
@klusek fajny ciapek. Ja wczoraj pierwszy raz ogoliłam mojego kundelka. Ona mnie chyba nienawidzi bo patrzy z takim wyrzutem [emoji23][emoji23][emoji23] wcale się jej nie dziwię. Wyszło bardzo nierówno. Ale wyglada jakby sporo wagi zrzuciła (poprzez brak sierści [emoji23])

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ag.ta dziękuje w imieniu męża.
Evelinia moja młodsza to taka uparta...prawdziwy byczek.
Też słyszałam że panny to też niezłe charakterki.Zresztą znam kilka osób tego znaku i potwierdzam.

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

A ja mam przyjaciółkę byczka a ja jestem skorpion o_O przyjaźnimy się już 16 lat i powiem Ci Luśka, że byczki to pewni siebie ludzie, nie mogący usiedzieć na dupie ale i bardzo rodzinni i oddani :biggrin2:
tyle lat razem,a nigdy się nie pokłóciłyśmy ;)

A ja troche obronie....Nie wszedzie w Pl w szpitalach jest zle Ja osobiscie trafilam na super osoby i opieke Niczego bym nie zarzucila ze cos bylo zle To wszystko zalezy od szpitala jakie ma warunki Tu gdzie ja rodzilam corke byly sale 2 osobowe 1 osobowe i pewnie 5 osobowe tez byly ja trafilam do 2 osobowej i z ta druga super bylo jedna drugiej dziecka pilnowala Personel tez byl ok ale ja zawsze z usmiechem do wszystkich i oni sila rzeczy do mnie tez. I rozumiem ze w Uk i innych panstwach jest oh i ah ale w Pl tez moze byc super I wlasnie takich placowek zycze kolezankom mieszkajacym w Pl.
@Adenaline89 kochana jestes najdzielniejszą osobą ktorą tu poznalam.Życzę Ci aby wszystko sie ulozylo.
@luska1979 Trzymam kciuki za dobre wyniki teraz jestem myślami razem z Tobą.
@Mahoniowa wracaj bo brakuje starych dobrych bywalczyn
Starsze forumowiczki cos sie wyciszyly a mi ich strasznie brakuje .

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Mahoniowa już nie wróci ,usunęła konto. Na Babyboom widnieje jako gość szkoda jeszcze jest nadzieja, że Myycha do nas wróci !

reklama
Do góry