reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
reklama
Witam wszystkie...
Adeline jestem na forum od niedawna ale bardzo mocno Ci współczuje. Nawet nie jestem w stanie wyobrazić sobie co czujesz.

U mnie tez mieszanka wybuchowa jeżeli chodzi o znaki zodiaku. Ja lew, mąż byk. Starszy syn lew a młodszy rak. Teraz będę miała cc czyli raczej nie będzie panna tylko kolejny lew. Będzie wesoło , bibhednak lwy u byki są charakterne. U nas w domu to najspokojniejszy rak aczkolwiek ostatnio pokazuje charakterek [emoji3]

U nas dzisiaj leniwa sobota. Chłopcy byli na urodzinach u koleżanki a później odpoczywaliśmy. Do jutra mamy teściów a od poniedziałku wraca wszystko do normy. Przedszkole, zajęcia poza lekcyjne czyli życie na pełnych obrotach[emoji3]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Tak piszecie, ze panny uparte, aż mi ciężki uwierzyć bo mój teściu spod tego znaku i bardzo ugodowy facet. Ciagle mówiłam, ze panny to dobre, fajne znaki.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Właśnie wróciliśmy z targów. Generalnie bez szału. Jedyne co mnie zszokowało to firma która wypożycza urządzenia do domowego usg...zaniemówiłam. Nie mogłam uwierzyć, że ludzie wypożyczają to dla zabawy. A pani ze stoiska zachwala, że można samemu popatrzeć, podzielić się przez skype, albo zorganizować imprezę dla znajomych, albo umieścić film na fb.... a ja do M "Nie mam fb. Idziemy!"
Ogólnie to obkupiłam się w bezalkoholowe wersje napojów wyskokowych. Mam cały karton
Kupiłam też poduszkę do spania i karmienia, która okazała się polskim produktem, więc na pewno przepłaciłam, ale cóż...przynajmniej mam już dziś w domu.
Zaraz do łóżka i będę Was nadrabiać.

wracając do wysypki na piersi - wygląda jak małe ugryzienia komara, jest kilka takich bąbli, niby nie swędzą, ale czasem drażnią .. zrobiłam kartoflanką, biustonosz w praniu, nowa piżama i ręcznik - zobaczymy ..
wyczytałam w internecie, że to może uczulenie na kwas foliowy, ale we wtorek mam wizytę, więc pokażę gin to .. :huh: miałyście też jakąś wysypkę w ciąży?

spędziłam super 5 h z koleżankami z pracy, trochę się odstresowałam :happy:

Hey dziewczyny ja juz po o 21 miałam skurcze minely po północy i od 3 rana byly juz mocne rodzilam do 10.40 meczylam sie bo wody odeszły o 10 i ciągle miałam skurcze co minutę dwie parte aż miedzy nimi usypialam z braku sil. Po dwóch godz zrobili mi czyszczenie pod narkoza, nie dawno się obudziłam. Przed narkoza jak czekałam dwie godziny przyniesli nam dziecko w rozku. Miałam miec córkę jest syn sliczny byl o dziwo oczka miał otwarte o kolorze niebieskim bylam w szoku, ze takie male a miał otwarte. Wszystko było na miejscu jedynie co bidulek miał ten obrzek na glowce . Powiem ci, ze z braku sil nawet nie placze cieszę sie , ze widziałam jego i ze będę mogla pochować. Nie chciałbym im tu zostawić, bo oni traktują dzieci do badan itp. Później bym sie glowila co z nim zrobili.
Trzymaj się nasza dzielna mamo!!!Jesteś cudowną kobieta. Życzę Wam siły i spokoju żeby to przetrwac!!Myślę o Was ciepło!

Ja też panna (03.09) i tez ponoć uparta jestem ;-)

p19udqk3ohjsffpu.png

reklama
Nikogo tu jeszcze nie ma? Miłego dnia dziewuszki :)

Wczoraj byla przepiekna pogoda choc troszkę wialo a dzis znowu pada... :(

Do góry