reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
Witam się weekendowo:-) u nas i słońce i śnieg jednocześnie także taki pogodowy mix ale nie jest źle;-) ja też dziś rosolek już nastawilam i będę mieć dziś i jutro obiad :)) a mam pytanie. Ma któraś z WAS przepis na udziec z indyka? Taki na zimno do chleba na przykład?

p19udqk3ohjsffpu.png

reklama
Witam się weekendowo:-) u nas i słońce i śnieg jednocześnie także taki pogodowy mix ale nie jest źle;-) ja też dziś rosolek już nastawilam i będę mieć dziś i jutro obiad :)) a mam pytanie. Ma któraś z WAS przepis na udziec z indyka? Taki na zimno do chleba na przykład?

p19udqk3ohjsffpu.png
Aa zapomnialam dodac. Wczoraj moj eM tez mial urodziny :)

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Witam sobotnio :-)
Dziękuję za miłe słowa, mąż przespał w końcu noc (no i ja!), o 8 byliśmy na nogach :p
w domu nie ma zastrzyku, ma wziewy, których niestety nie bierze regularnie, więc są efekty :oo: wczoraj jednak bardzo dosadnie mu powiedziałam, co o tym myślę, więc liczę, że się już opamiętał ..

Robię inwentaryzację ciuszków, żeby nie kupować niepotrzebnie.
Teściowa ze szwagierką dały nam siatkę nowych, musiałam jej przejrzeć - niestety dużo polarków, spodenek polarkowych , czego ja nie lubię i uważam, że nie są dobre dla dziecka ..

na 15 jadę do koleżanek z pracy na ploteczki :-p

Witam.
My do kina jedziemy na trolle z dziewczynkami.Bo pogoda u nas fatalna.
Widzę że trochę naskrobałyście.Nadrobię popołudniu.
Z rana godzinkę na skype ze szwagierką byłam bo ma dziś urodzinki.
A wczoraj tradycyjnie padłam o 21...masakra 2 trymestr a ja nadal taka zmęczona jak w pierwszym trymestrze.
A wczoraj znów czułam wieczorem bejbika....fajnie jest czuć w końcu te ruchy.

Kemyt na wyniki amniopunkcji czekam.Ryzyko zespołu downa u bejbika.Poza tym ja mam niewielką i dość rzadką wadę genetyczną więc ryzyko u bejbika mojego i tej wady.

@Adeline89 jestem myślami z Toba.... Ważne ze nie jestes sama, przykro mi cholernie ze widziałaś to wszystko :( to jest po prostu niehumanitarne :(

@luska1979 a czujesz mocno czy tak delikatnie? Bo ja jak się na płasko poloze to tak delikatnie i juz wariuje czy to to....

Ja dzisiaj wpadam na moment, życzyć Wam cudnego dnia mamusie. U nas dzisiaj 17 tydzien wskoczył :) a teraz lecę bo Mężu dzisiaj ma urodzinki, idziemy tez z do znajomycj na kinder party a potem wieczorem na wodeczke urodzinowa :) milego dnia :*

reklama
Cześć dziewczyny,

Adeline przykro mi, ze przezywasz taki koszmar.. tak nie powinno byc.

Pewnie bede miala duzo nadrabiania z uwagi na intesywny weekend. Idziemy dzis na bal ostatkowy, troche sie pobujac i zwyczajnie pobyc miedzy ludzmi. Jutro mam gosci urodzinowych takze lece brac sie do roboty.

Udanego i spokojnego weekendu.

Do góry