reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
Pamqsku cesarki nie robia w przypadku przerwania ciazy poniewaz matka po porodzie sn szybciej dojdzie do siebie. A planujac nastepne bobo nie bedzie musiala zbyt dlugo czekac. No i sa jeszcze inne powody dlaczego nie cc.
Niestety trzeba to przejsc.

Ja dzis dalej katar. W nocy mialam przerwe w spaniu od 3-5. Zaraz ide na zakupy. Ugotuje rosol i weekend bedzie z glowy.

reklama
Witam z rana. Zaraz po śniadaniu lece do koleżanki na kawe i sernik. Ma dla mnie niespodziankę. A mój M ma robić obiadek. Jednym słowem full wypas leniwiec.

O ja, jak biało. Dawać mi tu te jeże co wiosnę miały przepowiadać. Reklamacje trzeba im złożyć. Albo to wina tych hiszpanek co śnieg chciały zobaczyć... A tak chciałam już wiosnę ;(

I ja witam się z łóżeczka ,dopiero wstałam ,ale na swoje usprawiedliwienie dodam że nie mogłam zasnąć wczoraj i bardzo późno poszłam spać,
u nas za oknem też biało niestety nie chce ta zima się jeszcze odczepić

Witam w ten piękny dzień :) u nas świeci słonko i jest tak wiosennie :) w prawdzie widzę, żej wieje wiatr ale i tak jest ładnie ;)
Biedna @Adeline89 się namęczy :( u mnie wszystko trwało 12h a i tak wydawało się wiecznością :( oby dzisiaj już urodziła
@dzag82 z tym mieszkaniem to jest tak, że my mieszkamy w nim już od ponad dwóch lat :) wynajmowaliśmy je a teraz właściciele postanowili je sprzedać. Mieszkanie jest w super standardzie, kuchnia i łazienka ful wypas.
Miłego dnia sierpnióweczki :*

Hej dziewczyny,
Ja kilka dni temu postanowiłam znów uaktywnić się na forum. Chciałam Was nadrobić. Niestety... Tyle drukujecie... W każdym razie co mogłam to ponadrabiałam.

Widzę, że część dziewczyn zniknęła, pojawiły się nowe mamuśki, z którymi się serdecznie witam!

@Adeline89 współczuję, trzymam kciuki i jestem z Tobą myślami!

@Truskaweczka2017 gratulacje mieszkania. Nie ma to jak być na swoim!

Ja się dziś wybieram na targi dla ciężarówek. Ciekawe co tam wynajdę za nowości.
Mam pytanie, może któraś tak miała, a może wiecie co to jest. Zdarza się, że przy ziewaniu, wyciąganiu się itd czuję jakby mięśnie brzucha w którymś miejscu się kurczyły. Trudno to opisać, to jakby uderzenie, prąd, powiedziałabym, że dość silny trwa 1-3 sekundy, pojawia się miejscowo i znika bez śladu. Zdarza się z 3-5 razy w tyg.Nie wiem czy się martwić. W pierwszej ciąży tak nie miałam.

reklama
@Adeline89 trzymaj się. Dobrze, że jestescie tam razem z Mężem.

p19udqk3ohjsffpu.png

Do góry