reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
Emikaa dzięki.No tak muszę zrobić bo nie mam innego wyjścia.Szkoda że koniec urlopu z mężem taki będzie bez dobrych wieści.Najgorzej że mogą zadzwonić w poniedziałek jak będę jechać autem po Emi do szkoły.A mąż już będzie w pracy.Mam nadzieję tylko że wszystko jest ok z wynikami.

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@marii19 gratuluję wizyty :)
@anntryb nie wiem jakie są dolne granice ale górne to ma czczo do 92, po 1h do 180 i po 2h do 150.
Śliczne dzieciaczki :) każdy strój bardzo fajny ;)
My po notariuszu. Nie było tak źle, chociaż mały trochę łobuzował :p no ale oficjalnie mieszkanie jest nasze :D jeszcze tylko troche latania po urzędach i będzie spokój. Także szykujcie się na paraperówkę :D

@Adeline89 tak bardzo mi przykro :'-( , zycze duzo sily kochana Tobie i Twoim bliskim...

Gratki udanych wizyt!!

Witaj Joanna :-)

Kciuki za kolejne wizyty!!!

U nas ok, ost to nawet nie czuje sie jak w ciazy :-/ , jedyny objaw to rosnacy brzuszek ;-) . Po 1,5 tyg dodzwonilam sie do diabetologa, 14marca wizyta i picie glukozy:-/ .

...jeszcze zostalo mi do nadrobienia 20str, ale znajac zycie nie nadrobie dzis tego, a jutro znow bedzie duzo wiecej do nadrabiana :p . Pozdrowionka :-*

@marii19 to super, że wizyta udana :) któraś z dziewczyn pytała o tort zamowilam gotowy w 'telegrafie'. Zawsze piekłem sama ale teraz w ogóle mi nie podchodzi słodkie i nawet ciast nie chce mi się robić a co dopiero tort ;-)

p19udqk3ohjsffpu.png

Boże spraw żeby mi sie tak bardzo chciało jak mi sie nie chce....:/ słońce przybywaj , dodaj mi energii bo odpływam, juz brzydzę sie swoim nieróbstwem :):)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Hehehe tak samo mam [emoji23][emoji23][emoji23] wzięłam nawet dziś wolne, bo tragicznie się czuje. Od dwóch dni w domu siedzę. I nic. Nic, ale to kompletnie mi się nie chce. Słoneczka dziś nie ma i zimno, ale kwiatki mi juz spore wyszły. Oby nie zmarzły. Jak narazie posprzątałam łazienki i sypialnie na górze. Teraz środek. A potem jeszcze dół i kolejne łazienki... jak mi się nie chce. Muszę jeszcze lodówki umyć. Jedna w domu. Druga w garażu.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Dzień dobry, udało mi sie Was nadrobic od wczoraj.

@Adeline89 nie mogę uwierzyć jakie to niesprawiedliwe! kochana trzymajcie się tam, bardzo mi przykro że Jagódka odeszla :-( :(
Liczyłam a wręcz cieplutko myślałam żeby jednak wszystko się dobrze skończyło. Duzo siły, tulam Cie mocno.

Gratuluje kolejnych dobrych wizyt.

My wczoraj się troszkę odstresowalismy, pojechaliśmy po marketach, kupiliśmy kable pod elektrykę i skoczylismy do Maka! Tak strasznie juz od dłuższego czasu za mna burgery chodziły ze dałam sie ponieść fali ha ha ha omomomm :)

A dzis wpadłam do mojego ukochanego lumpa i obkupilam maleństwo mimo ze ostatnio nie miałam na to ochoty. Za kilka groszy wpadlo kilka cudnych drobiazgów :)
Widze ze nie tylko mnie w ostatnim tygodniu wybrzuszylo... Juz czuje się ciężko a co dopiero bedzie pozniej ha ha ha tako żarcik

Dzisiaj cos moje dzieciątko ma mnie w nochalu... Ehh mam nadzieję ze mimo to wszystko jest oki...

reklama
Do góry