reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
@dzag82 Spoko, najwyżej sama zużyję. Nie zmarnuje się. Ale podesłałam artykuł znajomej, która pracuje w sanepidzie i zobaczę co ona na te składy powie. :)

A używacie kosmetyków na rozstępy Mustela? Kurcze no ja się zastanawiam.. Jeden balsam to ok 100 zł. Jakby było warto to spoko, ale tak w ciemno kupować też nie chcę..

Ja używam olejku Mustela, kupiłam go za 30 zł na razie jest spoko, zużyłam tylko trochę ale nie używam go codziennie :p Ogólnie słyszałam same dobre opinie ale wszystko zależy od Twojego ciała :)

Jejkuu jutro tłusty czwartek jak ja to przeżyję :( W piątek ta nieszczęsna glukoza ...

reklama
Hej u mnie koleżanka była teraz naleśniki smaże bo się moim dzieciom zachciało z bita smietana i dżemem truskawkowym

Gratuluję syneczkow

Trzymam kciuki za wizyty

Mycha nie uciekaj od nas

A no i umówiłam się z koleżanką ze na wiosnę rozbierzemy mój mały skalniak :) bo tu będą fundamenty na czesci szły i musze przeorganizowac ogród

Witajcie dziewczyny :) czy mogłabym jeszcze do Was dołączyć? Z chęcią podzielę się z Wami ta radością noszenia tego malutkiego serduszka w brzuszku :)
Podczytuje Was od kilku dni ale czekałam na wczorajszą wizytę, żeby móc już się pochwalić synkiem :) jestem w 14tyg 6dn.i wczoraj zobaczyłam moje ponad 7cm szczęście z siusiorkiem :)
Poza tym mieszkam obecnie w Niemczech, pochodzę z Dolnego Śląska, mam 31 lat i to moja pierwsza ciąża :)

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Witamy serdecznie i gratuluję chłopca [emoji5]

Napisane na ZTE BLADE A310 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej u mnie koleżanka była teraz naleśniki smaże bo się moim dzieciom zachciało z bita smietana i dżemem truskawkowym

Gratuluję syneczkow

Trzymam kciuki za wizyty

Mycha nie uciekaj od nas
Omg naleśniki z bitą śmietana? Nigdy nie próbowałam ale aż mi slinka cieknie na samą myśl [emoji4] [emoji5]

Napisane na ZTE BLADE A310 w aplikacji Forum BabyBoom

Hm.. Może komuś się przyda. Skontaktowałem się z tą koleżanka co pracuje w sanepidzie i pogadałem na temat chusteczek nawilżanych i ona mówi, że z tymi Pampersami jest tak, że są 2 rodzaje konserwantów. Jedne bardzo delikatne, a inne takie mocniejsze (ale praktycznie są one wszędzie). I w tych porównania Pampers zostały skreślony właśnie przez te konserwanty, które nie są aż takie złe. Spodobały jej się też Tami (ale nie z Rossmanna) bo mają dużo dobrych właściwości leczniczych, na podrażnienia czy jakkolwiek ona to nazwała. Powiedziała, że te WaterWipes maja w sobie praktycznie sama wodę, więc równie dobrze można myć wacikami.. Głowa pęka! [emoji14]
Kurczę co osoba to opinia, jak zawsze.. [emoji14] Jeszcze mam trochę czasu, na jakieś się zdecyduję :)

O to mój skalniak do rozebrania

Załączniki

• 140-1.jpg
    140-1.jpg
    8,2 KB · Wyświetleń: 78
Podobno kosmetyki dla dzieci z Rossmanna mają dobre recenzje. Cena tez przystepna, a jeszcze z karta Rossne to juz elegancko.

Co do przebitek marżowych w sklepach to fakt. Uzywam do twarzy kremu z Biodermy, ktory w cenie regularnej kosztuje ponad 60 zeta, a wczoraj kupilam za 15zl. :o Kosmos.

reklama
Hm.. Może komuś się przyda. Skontaktowałem się z tą koleżanka co pracuje w sanepidzie i pogadałem na temat chusteczek nawilżanych i ona mówi, że z tymi Pampersami jest tak, że są 2 rodzaje konserwantów. Jedne bardzo delikatne, a inne takie mocniejsze (ale praktycznie są one wszędzie). I w tych porównania Pampers zostały skreślony właśnie przez te konserwanty, które nie są aż takie złe. Spodobały jej się też Tami (ale nie z Rossmanna) bo mają dużo dobrych właściwości leczniczych, na podrażnienia czy jakkolwiek ona to nazwała. Powiedziała, że te WaterWipes maja w sobie praktycznie sama wodę, więc równie dobrze można myć wacikami.. Głowa pęka! [emoji14]
Kurczę co osoba to opinia, jak zawsze.. [emoji14] Jeszcze mam trochę czasu, na jakieś się zdecyduję :)

Jedynie z wacikami i woda to tez az tak tanio nie wyjdzie... u nas te wieksze waciki sa drogie... no i wide co chwile nosic to mi sie bie widzialo... dlatego wybralam te waterwipes.

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry