reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
@dzag82 Spoko, najwyżej sama zużyję. Nie zmarnuje się. Ale podesłałam artykuł znajomej, która pracuje w sanepidzie i zobaczę co ona na te składy powie. :)

A używacie kosmetyków na rozstępy Mustela? Kurcze no ja się zastanawiam.. Jeden balsam to ok 100 zł. Jakby było warto to spoko, ale tak w ciemno kupować też nie chcę..

Ja używam olejku Mustela, kupiłam go za 30 zł na razie jest spoko, zużyłam tylko trochę ale nie używam go codziennie :p Ogólnie słyszałam same dobre opinie ale wszystko zależy od Twojego ciała :)

Jejkuu jutro tłusty czwartek jak ja to przeżyję :( W piątek ta nieszczęsna glukoza ...

reklama
Hej u mnie koleżanka była teraz naleśniki smaże bo się moim dzieciom zachciało z bita smietana i dżemem truskawkowym

Gratuluję syneczkow

Trzymam kciuki za wizyty

Mycha nie uciekaj od nas

A no i umówiłam się z koleżanką ze na wiosnę rozbierzemy mój mały skalniak :) bo tu będą fundamenty na czesci szły i musze przeorganizowac ogród

Witajcie dziewczyny :) czy mogłabym jeszcze do Was dołączyć? Z chęcią podzielę się z Wami ta radością noszenia tego malutkiego serduszka w brzuszku :)
Podczytuje Was od kilku dni ale czekałam na wczorajszą wizytę, żeby móc już się pochwalić synkiem :) jestem w 14tyg 6dn.i wczoraj zobaczyłam moje ponad 7cm szczęście z siusiorkiem :)
Poza tym mieszkam obecnie w Niemczech, pochodzę z Dolnego Śląska, mam 31 lat i to moja pierwsza ciąża :)

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Witamy serdecznie i gratuluję chłopca [emoji5]

Napisane na ZTE BLADE A310 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej u mnie koleżanka była teraz naleśniki smaże bo się moim dzieciom zachciało z bita smietana i dżemem truskawkowym

Gratuluję syneczkow

Trzymam kciuki za wizyty

Mycha nie uciekaj od nas
Omg naleśniki z bitą śmietana? Nigdy nie próbowałam ale aż mi slinka cieknie na samą myśl [emoji4] [emoji5]

Napisane na ZTE BLADE A310 w aplikacji Forum BabyBoom

Hm.. Może komuś się przyda. Skontaktowałem się z tą koleżanka co pracuje w sanepidzie i pogadałem na temat chusteczek nawilżanych i ona mówi, że z tymi Pampersami jest tak, że są 2 rodzaje konserwantów. Jedne bardzo delikatne, a inne takie mocniejsze (ale praktycznie są one wszędzie). I w tych porównania Pampers zostały skreślony właśnie przez te konserwanty, które nie są aż takie złe. Spodobały jej się też Tami (ale nie z Rossmanna) bo mają dużo dobrych właściwości leczniczych, na podrażnienia czy jakkolwiek ona to nazwała. Powiedziała, że te WaterWipes maja w sobie praktycznie sama wodę, więc równie dobrze można myć wacikami.. Głowa pęka! [emoji14]
Kurczę co osoba to opinia, jak zawsze.. [emoji14] Jeszcze mam trochę czasu, na jakieś się zdecyduję :)

O to mój skalniak do rozebrania

Załączniki

• 140-1.jpg
    140-1.jpg
    8,2 KB · Wyświetleń: 73
Podobno kosmetyki dla dzieci z Rossmanna mają dobre recenzje. Cena tez przystepna, a jeszcze z karta Rossne to juz elegancko.

Co do przebitek marżowych w sklepach to fakt. Uzywam do twarzy kremu z Biodermy, ktory w cenie regularnej kosztuje ponad 60 zeta, a wczoraj kupilam za 15zl. :o Kosmos.

reklama
Hm.. Może komuś się przyda. Skontaktowałem się z tą koleżanka co pracuje w sanepidzie i pogadałem na temat chusteczek nawilżanych i ona mówi, że z tymi Pampersami jest tak, że są 2 rodzaje konserwantów. Jedne bardzo delikatne, a inne takie mocniejsze (ale praktycznie są one wszędzie). I w tych porównania Pampers zostały skreślony właśnie przez te konserwanty, które nie są aż takie złe. Spodobały jej się też Tami (ale nie z Rossmanna) bo mają dużo dobrych właściwości leczniczych, na podrażnienia czy jakkolwiek ona to nazwała. Powiedziała, że te WaterWipes maja w sobie praktycznie sama wodę, więc równie dobrze można myć wacikami.. Głowa pęka! [emoji14]
Kurczę co osoba to opinia, jak zawsze.. [emoji14] Jeszcze mam trochę czasu, na jakieś się zdecyduję :)

Jedynie z wacikami i woda to tez az tak tanio nie wyjdzie... u nas te wieksze waciki sa drogie... no i wide co chwile nosic to mi sie bie widzialo... dlatego wybralam te waterwipes.

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry