reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
Dzag82 musiałam się źle wyrazić...nasza wada genetyczna nie ma żadnego związku z płcią.To jest loteria podczas zapłodnienia ....szanse 50 na 50.Ale jak widać trochę nam chyba szczęście nie dopisuje w tej loterii.

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Witam. Czytam was od pierwszego postu. Słabe piszę w języku polskim (Jestem z Ukrainy), więc nie pisałem wcześniej.
Nazywam się Julia, mam 37 lat. Mam 2 córki, 9 i 7 lat. Jestem w 14t 2d, przewidywany dzień porodu - 20.08

Truskaweczka, ja też mam cukrzyca ciążowa. Na czczo 94-97, Cukier z obciążeniem glukozą: 1h 160, 2h 119

Dzag82 a jednak okna myć będziesz.Ja jakoś motywacji nie mam.Umyłam dziś przeszklone drzwi od ogrodu...to chociaż tyle.
Martaem95 oj to współczuję bólu......pewnie dwoje dzieci potrafi dać w kość skoro nam jedno daje.
Chyba szybciej będziesz musiała iść na wolne....no ja też planuje do czerwca pracować ale kto wie co mi z tych planów wyjdzie.

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

@mama-Julia witaj, zapraszamy do nas :) miło powitac kolejna mamusie.

Ja dzis moge pochwalić mojego M. Bow sobotę umyl na parterze wszystkie okna, drzwo wyjściowe, podłogi i to sam z siebie bez proszenia! Obiad tez ugotował w niedzielę i dał mi poleniuchowac :) za to na kolejny weekend muszę cos wymyślić bo ma urodziny :)

@luska1979 trzymam mocno kciuki, żeby mimo Pappa wszystko było ok! Pappa to tylko statystyka ze jedna na np 50 osób z takimi samymi wynikami urodziła dziecko chore. Bedzie dobrze!:)

@witaj mama-Julia :) i Twój polski jest ok !:)

Np te sukieneczki mi sie podobają tez:)
ed447a42b1fa671b3e33a7a9f059f7a8.jpg

da2329cbdccf547c8b7000c45754207b.jpg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Witam nowe mamy ;)
Dzag u mnie pada deszcz. Ale ja okien juz w tym mieszkaniu myc nie bede.
W spoldzielni mnie wkurzyli. 4 facetow a nikt nic nie wie, nie jego dzialka zero konkretow. Jutro z rana ide do samego prezesa.

reklama
@luska1979 jak mówisz sama zdecydowałaś, że urodzisz. Znam parę, której wada wszysla na testach. Szanse 1 na 40 albo nawet mniej. Wczoraj o tym właśnie rozmawialiśmy. Urodziła się zdrowa dziewczynka. Nawet jak urodzi się z wadą, wiesz juz, czego oczekiwać. I jak postąpić.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry