reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
I u mnie wiosną zalatuje. Poszłam po młodą na piechotę. Jeszcze wiejski sklep zaliczyłyśmy, oczywiście po śmietanę do pomidorowej :)

Fajne te kiecki. Każda z nas ma inną budowę i każdej pewnie co innego się podoba i pasuje.

Hihi ja mam 7 lat między ciazami. Czuję się jakby to był pierwszy raz niekiedy. Szybko się zapomina a i trendy i rzeczy dla maluchów szybko się zmieniają.

@luska1979 czyli po rozmowie z genetykiem i tak się niewiele okaże. Przytulam Cię mocno :-*

Witam nową mamę. Nie przejmuj się językiem, damy radę :)

Napisane na KIW-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Oo hej dopiero zauwazylam ze jestes z mojego rocznika.fajnie :) bylam najmlodsza z watku, teraz jestesmy we dwie ;)
Gratulacje blizniakow !!
emoji7.png

Dziekuje! a no tak jakos wyszło, lepiej rodzic młodo niż wcale albo "staro" u mnie w rodzinie ogólnie taki wiek na pierwsze dziecko sie

Ja w ogóle wstyd się przyznać ale dzisiaj obudziłam się o 12 i to tylko dlatego że telefon mnie obudził [emoji23] [emoji23] [emoji23]

Ja w ogóle chyba dołączę do osób remontujących przed porodem...eh a taką miałam nadzieję że mnie to ominie :/ mieszkanie które z nami sąsiaduje zajmował wujek mojego M który zmarł w zeszłym roku, moja teściowa chce wynająć to mieszkanie a że to bardzo duża kawalerka to chcemy się tam przebić tam, oddzielimy kawałek i dzięki temu zyskamy sypialnie jak dziecko/dzieci(?) Podrosną będą mogły mieć osobny pokój:) myślałam że zrobimy to w późniejszym czasie ale teściowa nie chce żeby mieszkanie stało puste a wiadomo jak się tam ktoś wprowadzi to już sobie nie wydzielimy...także kucie w salonie, bałagan :/ już zapowiedziałam mojemu że jade na 2tyg na wieś i jak wrócę to ma być zrobione [emoji6] do tego jeszcze w tym roku budowa tarasu i na podwórku przebudowa komórek i garaż ... eh będzie się działo a ja akurat z tych co nienawidzą remontów ;)

p19uflw1jarcljhd.png

Witam nową mamusię.
Mi się podobają od zawsze sukienki odcinane pod biustem.Od zawsze takie nosiłam i wiele osób mi wmawiało ciążę jak jeszcze nawet mężatką nie byłam.

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

@mama-Julia Witaj! Twój polski jest całkiem dobry :)

Wiecie co, niezależnie czy przejdziemy na zamknięte forum czy jeszcze nie to jest jeden plus rozmów o tym ;) Mamy, które z różnych powodów nie udzieły się i nie dołączyły do nas nabrały odwagi i jest nas więcej! ;D Ale sierpień będzie oblegany! Dobrze, że jesteśmy z różnych miejsc bo zabrakło by łóżek w szpitalach w jednym mieście ;P

Dzień dobry!
luska1979 - przykro mi, że wyniki testu nie najlepsze, ściskam mocno i trzymam kciuki żeby się nie potwierdziły &&&
witam nową mamę :)
marii19 - jak tylko możesz to korzystaj z odpoczynku! mnie z rana budzi krzyk :OBUDŹ SIĘ MAMO, NIE ŚPIJ!!! ale że to słowa mojego Jaśka, który od niedawna raczy nas zrozumiałą mową to wybaczam;) Co do remontów, to rzeczywiście szkoda nie skorzystać z możliwości powiększenia mieszkania, powodzenia!

Coś musi być z tym zapominaniem w kwestii przeżywania stanu błogosławionego, to moja czwarta ciąża, przerwa ponad 4 lata i też się nad wszystkim zastanawiam, i wiele nie pamiętam:-p

@mama-Julia Witaj! Twój polski jest całkiem dobry :)

Wiecie co, niezależnie czy przejdziemy na zamknięte forum czy jeszcze nie to jest jeden plus rozmów o tym ;) Mamy, które z różnych powodów nie udzieły się i nie dołączyły do nas nabrały odwagi i jest nas więcej! ;D Ale sierpień będzie oblegany! Dobrze, że jesteśmy z różnych miejsc bo zabrakło by łóżek w szpitalach w jednym mieście ;P

Hahaha Aga pomyślałam o tym samym że plus taki że chociaż poznamy mamy które podczytuja a z jakiś względów nie chciały się wcześniej ujawnić :) mam tylko nadzieję że to nie jednorazowe zrywy a nowe mamy zostaną z nami aktywnie bo im nas więcej tym lepiej :)

p19uflw1jarcljhd.png

reklama
Mnie czeka malowanie salonu. Najpewniej na majówkę męża porzucę na placu boju i wyjadę na działkę z rodzicami :) niech maluje [emoji23]

Napisane na KIW-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry