reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
@Ag.ta cieszę się, że smakowało :p
@xmonax o moje okolice gdzie dokładnie ? Zazdroszczę domku :)
Nie wiem czy to jest to ale czy którejs z was dokuczała w ciąży rwa kulszowa? Od jakiegoś czasu pobolewa mnie jedna strona w okolicy tyłka przy wstawaniu i leżeniu na twardym. Wyczytałam, że może to być nacisk macicy na nerw dlatego chciałabym się upewnić czy powinnam się zacząć martwić ?

reklama
@Ag.ta cieszę się, że smakowało [emoji14]
@xmonax o moje okolice gdzie dokładnie ? Zazdroszczę domku :)
Nie wiem czy to jest to ale czy którejs z was dokuczała w ciąży rwa kulszowa? Od jakiegoś czasu pobolewa mnie jedna strona w okolicy tyłka przy wstawaniu i leżeniu na twardym. Wyczytałam, że może to być nacisk macicy na nerw dlatego chciałabym się upewnić czy powinnam się zacząć martwić ?
Jestem z okolic Szczecinka [emoji2]

Napisane na LENNY w aplikacji Forum BabyBoom

dziękuję, było pysznie :happy: objadłam się tak, że przed spaniem dalej czułam wszystko pod gardłem haha a na jednym zdjęciu wyglądam jakbym się rzuciła na jedzenie, bo tydzień nie jadłam :laugh2:

witam niedzielnie!
dziś idziemy z teściami do restauracji wietnamskiej - pyszny weekend :happy:

robiłam badania i po 2h miałam wynik!
niestety mam anemię .. łykam witaminy, żelazo, kwas foliowy ..
boję się, bo 3 lata leczyłam się na hematologii właśnie z powodu anemii niewiadomego pochodzenia ..
jutro idę do internistki (muszę podbić wizytę w karcie ciąży), więc zapytam, co i jak, a do gina dopiero 28go :hmm:
Ja tak miałam w pierwszej ciąży, cały czas anemia obojętne ile żelaza bym nie żarła to się nie wchłaniało. Jak masz kogoś w Niemczech niech Ci kupi ferro sanol duodenal działa cuda, tylko drogie jest.

Napisane na KIW-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

U mnie zanim moj poszedl do pracy rozkrecilo sie calkiem mile przedpoludnie. Wichura za oknem a wiec nie planuje wychodzic z domu. Chodze w samej bieliznie. Moj kupil to mleko i twarog do nalesnikow a przed praca mnie dopadl. Lubie jak mnie tak nieoczekiwanie zaskakuje.
A teraz slodkie lenistwo seriale i ksiazka :)

reklama
Ja tak miałam w pierwszej ciąży, cały czas anemia obojętne ile żelaza bym nie żarła to się nie wchłaniało. Jak masz kogoś w Niemczech niech Ci kupi ferro sanol duodenal działa cuda, tylko drogie jest.

Napisane na KIW-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
a może da się kupić przez internet?
problem w tym, że ja nie reaguję na żelazo ani b12 ani nic .. wchłanianie mam w normie .. ja już dostawałam żelazo w płynie i wizja była zastrzyków .. jakoś się unormowało, a teraz wraca .. już wiem znów skąd to średnie samopoczucie ostatnio i zasypianie na stojąco ..
własnie, gdy się leczyłam to potrafiłam zasnąć jak każdy i obudzić się o 15 :huh:

Do góry