reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
reklama
Dlatego nie upieram się. Co szkoła to inaczej, co cycki to inaczej i co maluch inaczej ;)

Napisane na KIW-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Dokładnie ile kobiet tyle metod i poradz laktacyjnych. Mi np pomogla bawarka i wywar z mieszanki ziół które sama mieszkałam. Oczywiście przepis mialam od bratowej która lubi i zna się na medycynie naturalnej. Może efekt placebo ale u mnie zadziałało bez pudła. Jak ktoś będzie chciał to mogę dać przepis ;)

Nie pamiętam kto ale było coś o częstotliwości kp. Mi pediara powiedziala zeby częściej niż co godzinę nie przestawiać bo zbyt częste przystawianie powoduje niestrawność i kolki. Trzymalam się tej zasady a kolki i tak były więc nie wiem...

Zaspamuje troche ale mam wene to co sobie będę żałować. Co do akcji burza jaka się tu przetoczyła tez nie wracam. Każdy powiedział co mial i git.

Gratuluję udanych wizyt. Ja mam wizytę w tlusty czwartek i mam nadzieję, że ginekolog podpatrzy z kim mamy doczynienia. Prosto po ide kuoic pake pączków w nagrodę. Tylko, że tu w At nie ma z róża... jak żyć? Z adwokatem, z morelami, czekolada wrrrr. No ale cóż zrobić jak sie nie ma co się lubi...

Atfk gratuluję chłopczyka.I odpoczywaj już od jutra.
Ja już pod pracą.Dziewczyny już pojechały z tatą do domu.
Lina1555 nie zawsze tak to jest że mąż może pomóc jak np.mój jest po 19 w domu. No okien mi o tej porze raczej nie umyje.Mój tak i jeszcze wieczorem ogarnia kuchnię po kolacji żebym już jak dziewczyny zalegną w łóżkach mogła odpocząć.

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@pamqsku co za mecz oglądacie? Bo mój mężuś też taki plan wieczorny ma[emoji13][emoji13][emoji13] I nawet mój brat przyjeżdża(w sumie to on tylko przyjeżdża jak są jakieś mecze[emoji6] tak to drogi nie zna)
Także u Nas podobne plany jak u Ciebie[emoji16]
Nie mam pojecia Bo M. Narazie szuka zeby przed neta go obejrzec. Dzieki Bogu:)

Do góry