reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
Ja po wizycie. Opisałam w wątku.
Będziemy mieli w domu przewagę męskiej części.
Od jutra jestem na zwolnieniu.
I zwalniam tempo. ..z przykazu mimo ze i tak było wolne. Czego się nie robi dla syneczka.
Cala moja trójca szczęśliwa że będzie facet. I ja też , bylo mi to obojętne. Ale się cieszę.
Teraz relaks w wannie.
To lekarz powiedzial Ci ze masz nisko czy jak?

reklama
Myślicie że można grzybki w occie podjadać?

f2w3rjjgpq9zxm14.png

dziewczyny gratuluję wizyt :) @beata1313 daj znać jak po wizycie u diabetologa bo mnie ten cukier od wczoraj martwi :/ piłaś już glukozę, czy tylko po badaniu z krwi Cię wysłali?

Gratuluję udanych wizyt :) aż nie mogę doczekać się swojej.
Na kolację zjadłam litrowy słoik ogórków kiszonych mojej mamy :D niebo w gębie :D
Ja na mdłości " leczyłam " się kiszonymi pomidorami. 3 pomidorki i już nie mdliło :)
Jak pierwszy raz mężowi pokazałam kiszone pomidory to się zdziwił bo mówił że w PL takiego czegoś nie robią :D

reklama
Do góry