Podobne tematy
- Solved
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Taaaak i dlatego wlasnie pisze, ze z sympatią. Maz sie zawsze ze mnie smieje, ze kłapie dziobem, byle ostatnia mieć głos. Trafil swoj na swego.Moze i tak. Taki juz moj zadziorny charakter. Ale Ty tez masz podobny.
Moja teściowa tak ciągle biadoli, wiadomo można mieć słabszy dzień, ale ona mnie jak chorą traktujeO jej ja to też nie znoszę jak ktoś tak ciągle nie rób tego bo jesteś w ciąży nie powinnaś tego tamtego smego i owego działa to na.mnie jak Płachta na byka. A co ja z choinki się urwalam swój rozum mam wiem co.mi wolno a czego nie przecież to ja najbardziej na świecie kocham te dziecię które noszę pod serduszkiem i chce dla.niego jak.najlepiej. [emoji4]
Myycha ale jednego Ci nie daruje. Frytki przez Ciebie za bardzo przysmazylam
Luuuz
Dzag pobyt w spa przynajmniej na 1 noc???