reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
Dobre wyniki to podstawa naszego spokoju.
Ja zaraz zmykam.Trzymajcie ✊✊✊. Ja trzymam za te co dziś w późniejszej godzinie☺. Odezwę się wieczorem.

reklama
@dzag82 a chociażby twoja wypowiedź "takiej baby ja nie chciałabym mieć w domu". Nie dotyczyła mnie, ale dla mnie osobiście wydała się niemiła. Ale nie chce mi się już do tego wracać.

Zachmurzyło sie cos w sierpniu ;):)
Tez wtrącę 2 słowa :) jak ktoś ma sile, chęci, i pozwolenie na prace, wysiłek itp to tylko pogratulować! I tylko sie z tego cieszyć!
Jak wylądowałam na IP z tym krwawieniem to lekarz powiedział ze jak ciaza jest zdrowa to nic jej nie zaszkodzi. Mówił ze zna przypadki małolat które zaszły w ciąże i chcialy sie jej pozbyć, Piły, paliły paczka za paczka, uprawiały ostryyyy sex, nawet jedna skakała na bungiee i co... ciąże sie utrzymały.

Ja np dopiero od 2 dni czuje sie w miarę ok, juz nie mam uczucia kaca:) No i mniejszy stres o te plamienia i dopiero zaczynam sie ruszać, do tej pory oprócz obiadu i zawiezienia/przyprowadzenia syna nic nie robiłam. Mąż skakał, sprzątał itp :):)
Czy mi z tym zle było? Czułam sie jak niedołężna ale po prostu nie miałam siły, ochoty i możliwości być bardziej aktywna.

Każdy niech robi to na co ma ochotę :) wolność wolność i swoboda.... lalalala

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

@kotomiś szumiś to taki pluszak sensoryczny, ktory szumi sobie i pomaga niektorym dzieciaczkom usnac. U mojegi brata zdal egzamin na 6, ja tez planuje kupic.

1487165343-aaaaaa.jpeg

Też planuje kupić

No i nie chcę ale muszę...
O.paulina pisze:
@dzag82 a chociażby twoja wypowiedź "takiej baby ja nie chciałabym mieć w domu". Nie dotyczyła mnie, ale dla mnie osobiście wydała się niemiła. Ale nie chce mi się już do tego wracać.
Po pierwsze - nie napisałam "baba" tylko "kobieta". Sprawdź. Strona 1345. Ale dla mnie taka ciężarna która tylko odpoczywa to baba, a nie partnerka. Ale z tego co już tu zauważyłam, nie ma u nas tu takich przypadków. Wiec dla kogo byłam niemiła?
Za to jak każda po kolei nazywała jednego z lekarzy dziewczyn idiotą i partaczem (a ostatecznie okazało się, że jednak miał rację...) to wszystkie chóralnie krzyczały w ten deseń, nie mając pojęcia o sytuacji i nie mając tej wiedzy co on.
Czy to nie jest dwulicowość?

Ostatnia edycja:
Spoko, ja się nie wtrącam już. Lepiej chyba wziąć popcorn i przyglądać się waszej dyskusji z poziomu widza niż próbować załagodzić wasze hormony. Może jestem za miła, cokolwiek.
Nie bardzo wiem o czym mówisz o jakim lekarzu. Jedyne jakie mam zastrzeżenie to uogólnianie, wsadzanie wszystkich do jednego worka, w sensie bo jakieś tam powiedziały to, a tamte tamto bez konkretnych imion i twarzy i w końcu nie wiadomo czy chodzi o ciebie, o sąsiadkę czy luźna gadka.

Ja nie jestem osobą konfliktową i byłoby fajnie gdyby się zeszło już z tej spiny na jakiś przyjemniejszy temat.. :)

reklama
O lekarza Adeline.
W takim razie w imieniu zdrowych dziewczyn również proszę o niewrzucanie wszystkich do jednego worka i nie ochrzanianie za mycie okien :-) I będzie po równo.

Do góry