reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
Ale mam znowu nadrabiania. Cudne zdjęcia dzieciaków ♡ powodzenia na wszystkich jutrzejszym wizytach;) piszcie co i jak;) gratuluję dzisiejszych wizyt:) a ja padam na twarz. Dziś miałam przypływ energii. Wysprzatalam kuchnie. U mylam cześć podłóg i kilka okien. Jutro ciąg dalszy. Ta pogoda na mnie dobrze działa ;)) a teraz idę odpoczywać ;)) dobranoc. Jutro Was nadrobie dalej ;)

Napisane na SM-T110 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
W ogóle dzisiaj zaczęłam 17tydz :D

My walentynki spędziliśmy spokojnie, mieliśmy iść do gruzińskiej restauracji ale jak się skapnelam żeby zarezerwować stolik to miejsca były tylko na 22 :/ więc upichciłam łososia z mango a dla mnie sałatka :) mój M kupił kwiatki dla brzucha też bo jeżeli tam jest córka to żeby jej nie było przykro że od taty nic nie dostała [emoji7] [emoji7] [emoji7]

1487190840-aaaaaa.jpeg

p19uflw1jarcljhd.png

Waaa nadrobilam jestem z siebie dumna. Ale kurna czlowiek znika na obiad i na film i na rozmowe przez Skype, a tu produkcja taka, że hoho.

Gratki wielkie z dzisiejszych wizyt.
Dora ale ten chlopak to już na 100%? U mnoe lekarze nie potrafili powiedzieć czy na bank a strasznie chcialibysmy wiedzieć bo bez tego nie zamierzam kupować niczego.

@luska1979 Krzys dokladnie tydzien temu skonczyl 4 lata, a Jaśku ma 18 miesiecy :))) rozczulaja mnie nieziemsko :))
Ja wlasnie wrocilam od rodzicow, mama mnie nakarmila [emoji14] ale mimo to pozeram lody i biore sie za nadrabianie forum

Napisane na LG-K220 w aplikacji Forum BabyBoom

Waaa nadrobilam jestem z siebie dumna. Ale kurna czlowiek znika na obiad i na film i na rozmowe przez Skype, a tu produkcja taka, że hoho.

Gratki wielkie z dzisiejszych wizyt.
Dora ale ten chlopak to już na 100%? U mnoe lekarze nie potrafili powiedzieć czy na bank a strasznie chcialibysmy wiedzieć bo bez tego nie zamierzam kupować niczego.
lody!! przecież ja mam w zamrażalniku lody! hahaha

Laski dzieki za temat o siuskach,przypomnialyscie mi, ze do piatku musze zawiezc do lab :D tak to bym swiecila oczami na wizycie [emoji14]
Co do spania moj starszak nadal spi w dzie , w przedszkolu krocej drzemia,ale w domu umialby nawet 4h spac w dzien. Spioch po mamie ;) Jasku jak w zegarku wstaje i zasypia i drzemke tez ma czesto nawet co do minuty i wiecej nie pospi

Napisane na LG-K220 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry