reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
Ale mam znowu nadrabiania. Cudne zdjęcia dzieciaków ♡ powodzenia na wszystkich jutrzejszym wizytach;) piszcie co i jak;) gratuluję dzisiejszych wizyt:) a ja padam na twarz. Dziś miałam przypływ energii. Wysprzatalam kuchnie. U mylam cześć podłóg i kilka okien. Jutro ciąg dalszy. Ta pogoda na mnie dobrze działa ;)) a teraz idę odpoczywać ;)) dobranoc. Jutro Was nadrobie dalej ;)

Napisane na SM-T110 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
W ogóle dzisiaj zaczęłam 17tydz :D

My walentynki spędziliśmy spokojnie, mieliśmy iść do gruzińskiej restauracji ale jak się skapnelam żeby zarezerwować stolik to miejsca były tylko na 22 :/ więc upichciłam łososia z mango a dla mnie sałatka :) mój M kupił kwiatki dla brzucha też bo jeżeli tam jest córka to żeby jej nie było przykro że od taty nic nie dostała [emoji7] [emoji7] [emoji7]

1487190840-aaaaaa.jpeg

p19uflw1jarcljhd.png

Waaa nadrobilam jestem z siebie dumna. Ale kurna czlowiek znika na obiad i na film i na rozmowe przez Skype, a tu produkcja taka, że hoho.

Gratki wielkie z dzisiejszych wizyt.
Dora ale ten chlopak to już na 100%? U mnoe lekarze nie potrafili powiedzieć czy na bank a strasznie chcialibysmy wiedzieć bo bez tego nie zamierzam kupować niczego.

@luska1979 Krzys dokladnie tydzien temu skonczyl 4 lata, a Jaśku ma 18 miesiecy :))) rozczulaja mnie nieziemsko :))
Ja wlasnie wrocilam od rodzicow, mama mnie nakarmila [emoji14] ale mimo to pozeram lody i biore sie za nadrabianie forum

Napisane na LG-K220 w aplikacji Forum BabyBoom

Waaa nadrobilam jestem z siebie dumna. Ale kurna czlowiek znika na obiad i na film i na rozmowe przez Skype, a tu produkcja taka, że hoho.

Gratki wielkie z dzisiejszych wizyt.
Dora ale ten chlopak to już na 100%? U mnoe lekarze nie potrafili powiedzieć czy na bank a strasznie chcialibysmy wiedzieć bo bez tego nie zamierzam kupować niczego.
lody!! przecież ja mam w zamrażalniku lody! hahaha

Laski dzieki za temat o siuskach,przypomnialyscie mi, ze do piatku musze zawiezc do lab :D tak to bym swiecila oczami na wizycie [emoji14]
Co do spania moj starszak nadal spi w dzie , w przedszkolu krocej drzemia,ale w domu umialby nawet 4h spac w dzien. Spioch po mamie ;) Jasku jak w zegarku wstaje i zasypia i drzemke tez ma czesto nawet co do minuty i wiecej nie pospi

Napisane na LG-K220 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry