1
Podobne tematy
- Solved
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Niektóre dzieci lubią dźwięki suszarki. Generalnie tzw. biały szum. Pełno teraz tych ustrojstw w necie. Przypomina im szum tętnic udowych matki z życia płodowego i się uspokajają. U nas działał okap kuchenny [emoji23] albo nagranie suszarki na telefonie.@kotomiś szumiś to taki pluszak sensoryczny, ktory szumi sobie i pomaga niektorym dzieciaczkom usnac. U mojegi brata zdal egzamin na 6, ja tez planuje kupic.
Najważniejsze że wszystko ok.@anntryb hi hi gratuluje <3 kolejny pondolek slodki :*
A ja wlasnie odebralam wyniki awidność.... Jestem wkurwiona na lekarza za to ze nusialam zaplaci a i tak wyszlo 0 do cholery. Wiec wszystko jest oki <3
Moj ma sporo zabawek ale czasem tez bawi się tak o a grajace nie zawsze sa wlaczone@Patysia152 to prawda, jednak najprostsza miska czy kawalek kijka to najciekawsza zabawka dla dzieciaka. Rozwija wyobraznie i nie rozprasza swoimi neonowymi swiecidelkami czy irytujaca muzyczka Ale zwyklym zabawkom sensorycznym nie mowie nie.
Ojrj jaka slodka! I te włosy!!Slodkie dzieciaki. To moja Domi
Zobacz załącznik 795623
My tez mamy parę zabawek szumiacych do snu i sie sprawdzilyNiektóre dzieci lubią dźwięki suszarki. Generalnie tzw. biały szum. Pełno teraz tych ustrojstw w necie. Przypomina im szum tętnic udowych matki z życia płodowego i się uspokajają. U nas działał okap kuchenny [emoji23] albo nagranie suszarki na telefonie.
Napisane na KIW-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Slodkie dzieciaki. To moja Domi
Zobacz załącznik 795623
Weronika a nie pobierali ci krwi przy pierwszym usg?? Ok 12 tyg? W uk dla kazdego kto wyrazi zgode robiapiękna dziewczyna!
dziewczyny o co chodzi z tym testem pappa? robi się go w każdej ciąży? czy może wtedy jak jest jakieś obciążenie genetyczne w rodzinie? pierwsza ciąża w Irlandii tam też rodziłam i tam wszystko odbywa się inaczej. nie miałam tam żadnego testu