reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
Co do tabletów po czesci sie zgadzam, ale jest tez wiele swietnych filmikow edukacyjnych na yt uczacych liczyc czy poznawac anatomie czlowieka albo nauka angielskiego.. tylko to dla starszych juz dzieci. no i ukochana przeze mnie Masza, ktora sama ogladam a jeszcze nie mam dzieci. :D

reklama
@kotomiś szumiś to taki pluszak sensoryczny, ktory szumi sobie i pomaga niektorym dzieciaczkom usnac. U mojegi brata zdal egzamin na 6, ja tez planuje kupic.

1487165343-aaaaaa.jpeg

Niektóre dzieci lubią dźwięki suszarki. Generalnie tzw. biały szum. Pełno teraz tych ustrojstw w necie. Przypomina im szum tętnic udowych matki z życia płodowego i się uspokajają. U nas działał okap kuchenny [emoji23] albo nagranie suszarki na telefonie.

Napisane na KIW-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

@Patysia152 to prawda, jednak najprostsza miska czy kawalek kijka to najciekawsza zabawka dla dzieciaka. Rozwija wyobraznie i nie rozprasza swoimi neonowymi swiecidelkami czy irytujaca muzyczka :D Ale zwyklym zabawkom sensorycznym nie mowie nie.

Moj ma sporo zabawek ale czasem tez bawi się tak o :) a grajace nie zawsze sa wlaczone :)

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Niektóre dzieci lubią dźwięki suszarki. Generalnie tzw. biały szum. Pełno teraz tych ustrojstw w necie. Przypomina im szum tętnic udowych matki z życia płodowego i się uspokajają. U nas działał okap kuchenny [emoji23] albo nagranie suszarki na telefonie.

Napisane na KIW-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
My tez mamy parę zabawek szumiacych do snu i sie sprawdzily :)

reklama
piękna dziewczyna! :)

dziewczyny o co chodzi z tym testem pappa? robi się go w każdej ciąży? czy może wtedy jak jest jakieś obciążenie genetyczne w rodzinie? pierwsza ciąża w Irlandii tam też rodziłam i tam wszystko odbywa się inaczej. nie miałam tam żadnego testu
Weronika a nie pobierali ci krwi przy pierwszym usg?? Ok 12 tyg? W uk dla kazdego kto wyrazi zgode robia

Do góry