reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
reklama
@Mamaa03 współczuję bólu ucha!!! Podskocz może do lekarza niech zobaczy czy niema stanu zapalnego...
Ja ostatnio jak mnie bolało wg. Mnie ucho i całą noc wyłam z ciepłym okładem przy nim to okazało się że to nie ucho a angina i promieniuje z gardła do ucha[emoji22] Na szczęście to było dość dawno, ale pamiętam jak mnie meczylo!!!

@Chromka92 kciuki zaciśnięte! Powodzenia na wizycie!

@Nusia123
Gratuluję udanej wizyta! Jaki już pokaźny Wasz maluszek[emoji16]

@dzag82 oby chłopaki się wykurowali. Już coraz bliżej wiosna i może się sytuacja poprawi. Ale ogólnie współczuję chorób. Ja napewno bym sobie nie dała rady na Twoim miejscu.

p19udqk3ohjsffpu.png

Itta87 to masz super.Bo ja swoją prawie 5letnią córeczkę muszę np.do wanny czy do fotelika w aucie więc nie wiem jak można być mamą i nie dźwigać dzieci swoich.Starszej już nie muszę na szczęście.
Evelinia dużo zdrówka dla Was.No za kopniakami w żebra czy żołądek też nie tęsknię ale te smyranie chciałabym już poczuć.

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Mąż ma rewelacyjne godziny pracy i bardzo mi pomaga. Kąpiel i podróże zawsze robimy wspólnie.

Witam w walentynkowe popołudnie! Mąż wczoraj z pracy do mnie pisze "bądź gotowa jutro o 18" :D chyba mnie gdzieś zabiera :D Tylko co ja na siebie włożę? Brzuch mam już taki, że w ładne sukienki się już nie mieszczę, a w jeansach ciążowych nie wypada... Ech, te kobiece "problemy" ;)

Co do wózka, my mamy Maked Lucky, głównie ze względu na cenę, ale też przez to, że producent ma swoją siedzibę 15 km od nas i w razie czego wszycho jest pod ręką :) Może nie jest jakiś super piękny, ale wygodnie się nim jeździ, a dla mnie to priorytet. Gondola duża, głęboka, spacerówka też niczego sobie. I duży kosz na zakupy, co dla mnie też było kluczowe, bo zawsze robię zakupy z Szymkiem, odkąd się urodził. Mąż nigdy nie wie co kupić i więcej mam problemu z tym, niż jak sama się ruszę i zrobię.

My mamy fotelik maxi cosi city. Kupiłam używany przez grupę facebookową mojego miasta. Stan idealny, pani mówiła, że używany 8 miesięcy, bezwypadkowy. I cena: 120 zł. Myślę, że warto było ;) Dużo jest wydatków przy pierwszym dzidziuchu, więc myślę, że jeżeli mamy kogoś sprawdzonego, znamy adres (bo przecież gdzieś trzeba dokonać transakcji), imię, nazwisko itd., nie jest to dla nas osoba, o której kompletnie nic nie wiemy, warto przemyśleć taką opcję. W sumie wiele rzeczy tak kupiliśmy: wanienkę, przewijak, prześcieradełka na przewijak, pieluchy (bo ktoś kupił za dużo a dziecko wyrosło i sprzedaje taniej), parę ubranek w tym ubranko do chrztu, które ogólnie są mega drogie, a przecież zakładane tylko raz. Do tej pory kupujemy jakieś rzeczy na tej grupie :)

@dzag82 dzielna babka jesteś, podziwiam. Niech tak zostanie i nie daj sobie wmówić, że jest inaczej :)

@safiya nie spodziewałam się innego wyniku :) Bardzo się cieszę!

Napisane na CHM-U01 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Morawka ja też na grupie kupuje wczoraj mąż mi odebrał spodnie ciążowe jak nowe za 20 zł.
A dziś koleżanka napisała mi ze czeka na mnie niespodzianka w szatni u Hani w przedszkolu albo coś dla mnie albo dzidzi nie chciała się wypaplac

Do góry