reklama
No warto zajrzeć przy okazji.Wiecie co. Kolo pepka wyrosl mi czarny wlos. Moj mowi, ze mlody wysunal nadajnik
Aftk mam karte i na przykladzie wlasnych butow napisalam. Lasockiego nie bardzo wyprzedaja tanio. Inne tak
Z karta masz 50 ÷ na wszystkie kozaki, botki, trzewiki. Bez względu czy przecenione czy nie. Można lasockiego za stowke wyrwać.
luska1979
Fanka BB :)
Nusia123 gratuluję dobrych wieści.
Z migrenami do neurologa...nie sądzę żeby gp mi wystawił skierowanie do neurologa z tego powodu.
Tylkaa trzymam kciuki za dobre wyniki.
Dzag82 od tego jesteśmy by Cię wysłuchać.Żal się nam ile wlezie.
Ja w zeszły poniedziałek miałam tak samo bo ktoś nie przyszedł do pracy i zadzwonili po męża.Zgodził się zrezygnować z dnia wolnego.Więc moje odespanie nocki przepadło.A w ostatnim momencie dzwoniłam do męża zanim wyszłam z pracy żeby zabrał moją kartę bankomatową bo nie mam nic w domu na obiad więc kupię chociaż w PL sklepie coś na danie jednogarnkowe.
AniaCk mi też smutno z tego powodu.
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Z migrenami do neurologa...nie sądzę żeby gp mi wystawił skierowanie do neurologa z tego powodu.
Tylkaa trzymam kciuki za dobre wyniki.
Dzag82 od tego jesteśmy by Cię wysłuchać.Żal się nam ile wlezie.
Ja w zeszły poniedziałek miałam tak samo bo ktoś nie przyszedł do pracy i zadzwonili po męża.Zgodził się zrezygnować z dnia wolnego.Więc moje odespanie nocki przepadło.A w ostatnim momencie dzwoniłam do męża zanim wyszłam z pracy żeby zabrał moją kartę bankomatową bo nie mam nic w domu na obiad więc kupię chociaż w PL sklepie coś na danie jednogarnkowe.
AniaCk mi też smutno z tego powodu.
JustynaWM
@dzag82 trzymaj się dzielnie, czasami są gorsze dni że aż cycki opadają. Może znajdziesz coś w czeluści zamrażarki albo jakieś naleśniki z dżemem da się ukręcić i nie będzie tak źle. Nosek do góry, w końcu wyzdrowieją i dychniesz.
@JustynaWM my jak nam młoda tak chrorwała doszliśmy do sytuacji gdzie trzeba było opiekunkę brać żeby nas z pracy nie pozwalniali [emoji33] moja córka miała duży niedobór żelaza, wypłukane wszystko przez ciągłe choróbska, może warto sprawdzić.
Dołączam dzisiaj do grona niedospanych, młoda buszuje od 6 f..ck i po 4 dniach w domu wcale nie jest lepiej...
Na dodatek jutro mamy przerwę w dostawie prądu przez pół dnia. Zarąbiście...
Dziewczyny umawiacie się już na usg połówkowe? Robicie w ogóle? Ja dzisiaj dzwoniłam to mnie babka ledwo na 30 marca wcisnęła. Mówiła że robią od 20-23 tygodnia i właśnie na początek 23 się udało zapisać.
Napisane na KIW-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
dzag82 na obiad zawsze można coś studenckiego: makaron z sosem misztardowym ;D zupa z cebuli, ew. stary chleb w jajku w sosie keczupowym )) a na walentynki przez żołądek do serca przecież
Żarty żartami ale ja też dla mojego nic nie mam, on taki niewymagający jest, a najlepszym prezentem byłabym ja z wysokim libodo wieczorem
GuaRaNa za 3 miesiące spadam na zwolnienie więc problem na jakiś czas rozwiąże się sam choć nie raz myśleliśmy o opiekunce z doskoku to po tym co kiedyś z małym przeszliśmy (za dużo opowiadać przeszedł swoje aż mnie serce boli jak wspomnę) to nie ufam nikomu, nie znam też nikogo za bardzo..
A w dodaku już mi przestał tak chorować, w tamtym roku mieliśmy spokój 8 miesięcy i łudziłam się że już koniec tego koszmaru..
A co do wyników badań to ciekawa sprawa- wyniki krwi są dobre, o dziwo, nawet lekarka w szpitalu była zdzwiona. Daję mu witaminy z żelazem od jakiegoś czasu.
ah....
Truskaweczka2017
Moderatorka
Dzisiaj założyłam pierwszy raz ciążowe spodnie. Co za ulga
GuaRaNa
Wszystko ok z tym coneco tylko nigdzie nie mogę znaleźć wymiarów ani gondoli ani spacerówki, jak Ci wpadnie w oko daj znać. Na allegro jest nawet aukcja z fotelikiem maxi cosi citi i cenowo super.Guarana ten dorjan tez super i cenowo sensowny
Po takich obnizkach w ccc już dawno nie ma mojego rozmiaru.
Napisane na KIW-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
luska1979
Mi też brzuch wywala a to dopiero15 tc a gdzie tam do sierpnia.Będę wyglądać jak wieloryb.
MamaT mam podobne odczucia bo w drugiej ciąży jak byłam to Emi miała tylko roczek i mimo że nie chorowała to i tak nie a dużo miałam czasu wypocząć.Teraz dziewczyny odchowane to można pożyć w tej ciąży.Też się boję powrotu do nieprzespanych nocy i pieluszek,ząbkowania i pierwszych chorób.
Truskaweczka ja się podobnie czuję.
MamaT mam podobne odczucia bo w drugiej ciąży jak byłam to Emi miała tylko roczek i mimo że nie chorowała to i tak nie a dużo miałam czasu wypocząć.Teraz dziewczyny odchowane to można pożyć w tej ciąży.Też się boję powrotu do nieprzespanych nocy i pieluszek,ząbkowania i pierwszych chorób.
Truskaweczka ja się podobnie czuję.
reklama
Dokladnie u nas powybierane i trudno rozmiary trafić.
Mi tam na lasockim nie zalezalo teraz więc pocieszylam się Jenny Fairy.
Wózki poogladalam z tych firm co piszecie. Faktycznie wszystkie niemal takie same . Ja po takiej przerwie czuję jakbym pierwszy raz kupowała. Mi się podobaja te retro. I taki raczej kupię. Nie chce tych skrętnych kół. Kosz na zakupy mi nie potrzebny bo i tak muszę 8-10 km dojechać na zakupy więc nie zamierzam maluszka ciagac przez pierwsze miesiące .Na spacery po mojej wiosce będzie idealny.
Mi tam na lasockim nie zalezalo teraz więc pocieszylam się Jenny Fairy.
Wózki poogladalam z tych firm co piszecie. Faktycznie wszystkie niemal takie same . Ja po takiej przerwie czuję jakbym pierwszy raz kupowała. Mi się podobaja te retro. I taki raczej kupię. Nie chce tych skrętnych kół. Kosz na zakupy mi nie potrzebny bo i tak muszę 8-10 km dojechać na zakupy więc nie zamierzam maluszka ciagac przez pierwsze miesiące .Na spacery po mojej wiosce będzie idealny.