reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
Usg połówkowe to najważniejsze usg w ciąży...ja mam swoje 23 marca i wtedy w końcu poznam płeć.
Safiya bardzo się cieszę z Twojego wyniku.Super...płeć mniej ważna.
Teraz to ja będę czekać w nerwach na swoje wyniki.
Dokładnie Guarana tak się czuję....rozleniwiłam się już przy mojej 5latce i 7latce.
Kurektyna no właśnie co z tymi naszymi głowami jest nie tak.Dobrze że nie podłapałaś rota.
Ja chyba zostanę przy moim wypróbowanym wózku Graco....jest może trochę większy niż planowałam ale w bagażniku się zmieści napewno.
Klusek tak to bywa z tymi przecenami.

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Mi akurat nic się nie przydarzyło przykrego w obydwóch ciążach ale jak Wy tak czujecie ruchy bejbików już to zapragnęłam też już to poczuć i nie mogę się już doczekać.
Łożyska na pewno nie mam z przodu Patysia152.Może szybciej to moja tusza.A Ty już coś czujesz?A doczytałam że też nie.Ale ja jestem już w bardziej zaawansowanej ciąży.

Nie mogę czytać :D

JustynaWM, no to widzę u Ciebie też piękny maraton. Oj też współczuję, ciężko tak żyć.
U mnie nie chodzi o choroby dzieci same w sobie. Tylko kurde ja siedzę z nimi non stop w domu, nic nie można zaplanować, problem z wyjściem do lekarza, nawet do sklepu! Miałam plan iść dzisiaj po szczepieniu do sklepu. No ale szczepienie musiałam odwołać. Bezsensownie 2 dni trzymałam Witka w domu, żeby wirusa w żłobku przed szczepieniem nie złapał.... Więc będzie musiał iść wieczorem mąż, tylko że w tym momencie nie mam rzeczy na obiad dla nas, dla dzieci przede wszystkim. Będę musiała jakąś prowizorę walnąć. No po prostu wszystko się rypie. I to siedzenie od grudnia non stop praktycznie. Wyjść mogę tylko jak mąż wraca wieczorem, ale wtedy jestem tak wyrypana, że mam ochotę tylko na wannę i łóżko.
Mąż nawet czekoladek nie dostanie na Walentynki, bo nie mam jak kupić...
To jest po prostu psychicznie ciężkie, jeszcze z takimi dwiema marudami, wieczne jęki, złości i narzekania...

Jezu, jak bosko było w ciąży przy pierwszym dziecku...

I przepraszam, że tak jakoś nie po mojemu jęczę i bęczę tu. Ale kuźwa serio, mam wszystkiego po kokardę.
Kochana obiady z takiej prowizory są najlepsze! Moj maz sie smieje, ze po tym poznac dobra kuchare. Smiejemy sie, ze z biedy w lodowce najlepsze żarcie wychodzi :D ja tez dzisiaj nie mialam jak wyjsc do sklepu, przetrzepalam cala lodowke i zamrazalnik i prosze - kurczak w sobie smietanowo-koperkowy z ryzem i tarta marchewka na slodko :D i nawet zupe sie dalo ugotowac. Ale swietnie.Cie rozumiem, czasem mozna pierd*lca dostac. Ja mialam taki okres w grudniu, co prawda chlopcy raczej nie choruja,le mimo wszystko jakos mnie ta monotonia przytloczyla. I do tego problemy finansowe, bo ktos nas za przeproszeniem zrobil w ch, z czego do teraz sie zbieramy. No i nawet z ciazy sie cieszyc nie umialam. Przyjdzie wiosna, bedzie lepiej ;);)

Napisane na LG-K220 w aplikacji Forum BabyBoom

Mi akurat nic się nie przydarzyło przykrego w obydwóch ciążach ale jak Wy tak czujecie ruchy bejbików już to zapragnęłam też już to poczuć i nie mogę się już doczekać.
Łożyska na pewno nie mam z przodu Patysia152.Może szybciej to moja tusza.A Ty już coś czujesz?A doczytałam że też nie.Ale ja jestem już w bardziej zaawansowanej ciąży.

Ja mam 13 tydz dzisiaj. I tez jestem nie z rych chudych...a nawet grubszych...

Dzwonili z Harmony! Wynik prawidlowy! Ale .. nie ma plci :frown::frown::frown: jednak najwazniejsze, ze wynik jest optymistyczny!!❤
No super wieści ściskam Ciebie mocnooo
a czemu płci nie zrobili ? tyle kasy zapłaciłaś, a oni takie jaja
Wiadomo o wynik chodziło przede wszystkim i jest rewelacja

reklama
Myycha pisze:
ja tez dzisiaj nie mialam jak wyjsc do sklepu, przetrzepalam cala lodowke i zamrazalnik i prosze - kurczak w sobie smietanowo-koperkowy z ryzem i tarta marchewka na slodko :D i nawet zupe sie dalo ugotowac.
Uoooo, to u Ciebie wypas :tak:. Mnie się przypomniało, że jakiś czas temu wysłałam męża po pierogi z truskawkami, a ten wrócił z ... truskawkami :laugh2: Więc zrobiłam chłopakom mannę z sosem truskawkowym. Z Tymkiem już lepiej trochę, może się na jakiś czas w brzuchu zatrzyma. A rosół na szczęście mąż wczoraj zrobił :D Ale jeszcze na Tymkowy brzuszek nie chcę mu dawać.

Safiya, no przecież inny wynik nie mógł wyjść ;-) ;);-) ;) Super. Szkoda, że przy okazji płci nie poznałaś, skoro już tyle kasy za święty spokój zapłaciłaś.

Do góry