reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
@safiya ufff, gratuluje dobrego wyniku!!! :)
Ale z ta płcią to kurde bym im reklamacje złożyła :) bo w opisie tych badań jest, ze jednym ze wskaźników które określają jest właśnie płeć:)
Choć teraz to najważniejsze ze z maluszkiem wszystko ok!:)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@GuaRaNa suwak ze strony fajnamama czy cos takiego. Komus podkradlam, nie pamietam komu. :D Czestujcie sie.

@safiya dooobre wieści. [emoji122][emoji122]

Kurde jak sobie pomysle, ze cala ta ciaza moze mi tak szybko zleciec jak te 3 miesiace co juz za mna to zaczynam panikowac. Ja tak nie lubie miec duzo na głowie, chcialabym juz miec wszystko zorganizowane i kupione.
Wozek bede szukac stacjonarnie takze nie ogladam w necie, bo ja musze wszystko dotknac, ponacac, sprawdzic itd.
Co do fotelika brat ma mi oddac maxi cosi i pare innych rzeczy po swoim synku, maty, zabawki, ubrania itd. Juz mam nadzieje, ze z plcia mojego malucha nie bedzie niespodzianek :D

Ja tez w kuchni nie mam fantazji, nie potrafie kombinowac i ryzykowac ze smakami. Ale juz nie bedac taka krytyczna w stosunku do siebie to zaznacze, ze cos tam ugotowac umiem. ;)

Itta87 to jesteś szczęściara.Mój mąż dociera do domu jak już dziewczyny nieraz śpią.Tyle że rano mi odwiezie Wiki do przedszkola.Ale sama ją muszę odebrać już i potem zabrać ze sobą po Emi do szkoły.
My już po spotkaniu z developerem.Mam ochotę na ten dom ale będą oddawane do użytku dopiero w czerwcu więc myślę i myślę.Chciałabym się przeprowadzić przed porodem.

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Hej a u mnie 2 tygodniowy szpital synek ma ospę ! Już pomalowany i się cieszy że ma kropki. Mam nadzieje tylko, że dzidziusia w żadnym stopniu to nie dotknie. Ja już miałam w dzieciństwie.

@evelinia ja tez kupuje roan bass :) juz zdecydowalismy. Z reszta ma naprawde dobre opinie w porownaniu do wszechobecnych adamexow i innych. Nawet na fb wypowiadala sie pani, ktora powoedziala ze dzieki mocnej konstrukcji gondoli jej 6 miesieczne dziecko przezylo wypadek , gdzie samochod potracil je na pasach.. :) (info prawdziwe, jest nawet link do artykulu o tym wypadku wiec to nie wyssane z palca).
Ogladalam tez testowanie tego wozka na youtube gdzie pan pokazywal jak tam wszystko sie z nim obchodzic i jest super. :) wskocze na lipcowki poczytac co tam pisza

Luska jak wszystko Ci opowiada lokalizacja i rozkład to co tu się zastanawiać a z remontem może zdążycie :) a kiedy musielibyście się wyprowadzić z tego co aktualnie mieszkacie ?

@klusek hahaha powalil mnie ten nadajnik :) hahaha :p

Walentynki a my nic nie planujemy :( z reszta nigdy nie obchodzilismy. Troche szkoda... Wczoraj bylismy na kolacji i tylko tyle. A tak sobie mysle moze lasagne zrobie taka obiadokolacje-oboje lubimy, jakies swieczki zapale i moze film obejrzymy chociaz tyle moge :) na igraszki nie mamy co liczyc-jakos w ogole nie mam ochoty, a i lekarz prosil o wstrzemiezliwosc :p szczerze mialam cicha nadzieje ze moj cos zaplanuje no ale trudno :p

Strasznie bym chciala nowy wozek, ale wiadomo wiele rzeczy jest do kupienia a wozek obiecala nam bratow po swojej coreczce. Wiec nawet nie czytam opisow bo sie tylko nakrece :p a nalepsze jest to ze moj juz planuje zmiane auta. To mu powiedzialam to co on ciagle do mnie gada: po co kupowac skoro mamy? :p i calkiem temat ucichl :p

Lina1555 to nasz dom więc musimy go sprzedać więc w sumie dobrze bo byśmy mieli czas na sprzedaż.A domy nowe to tego remontowania nie będzie chyba sporo bardziej urządzanie.Lokalizacja i rozkład bardzo nam odpowiada.

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry