reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
@safiya ufff, gratuluje dobrego wyniku!!! :)
Ale z ta płcią to kurde bym im reklamacje złożyła :) bo w opisie tych badań jest, ze jednym ze wskaźników które określają jest właśnie płeć:)
Choć teraz to najważniejsze ze z maluszkiem wszystko ok!:)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@GuaRaNa suwak ze strony fajnamama czy cos takiego. Komus podkradlam, nie pamietam komu. :D Czestujcie sie.

@safiya dooobre wieści. [emoji122][emoji122]

Kurde jak sobie pomysle, ze cala ta ciaza moze mi tak szybko zleciec jak te 3 miesiace co juz za mna to zaczynam panikowac. Ja tak nie lubie miec duzo na głowie, chcialabym juz miec wszystko zorganizowane i kupione.
Wozek bede szukac stacjonarnie takze nie ogladam w necie, bo ja musze wszystko dotknac, ponacac, sprawdzic itd.
Co do fotelika brat ma mi oddac maxi cosi i pare innych rzeczy po swoim synku, maty, zabawki, ubrania itd. Juz mam nadzieje, ze z plcia mojego malucha nie bedzie niespodzianek :D

Ja tez w kuchni nie mam fantazji, nie potrafie kombinowac i ryzykowac ze smakami. Ale juz nie bedac taka krytyczna w stosunku do siebie to zaznacze, ze cos tam ugotowac umiem. ;)

Itta87 to jesteś szczęściara.Mój mąż dociera do domu jak już dziewczyny nieraz śpią.Tyle że rano mi odwiezie Wiki do przedszkola.Ale sama ją muszę odebrać już i potem zabrać ze sobą po Emi do szkoły.
My już po spotkaniu z developerem.Mam ochotę na ten dom ale będą oddawane do użytku dopiero w czerwcu więc myślę i myślę.Chciałabym się przeprowadzić przed porodem.

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Hej a u mnie 2 tygodniowy szpital synek ma ospę ! Już pomalowany i się cieszy że ma kropki. Mam nadzieje tylko, że dzidziusia w żadnym stopniu to nie dotknie. Ja już miałam w dzieciństwie.

@evelinia ja tez kupuje roan bass :) juz zdecydowalismy. Z reszta ma naprawde dobre opinie w porownaniu do wszechobecnych adamexow i innych. Nawet na fb wypowiadala sie pani, ktora powoedziala ze dzieki mocnej konstrukcji gondoli jej 6 miesieczne dziecko przezylo wypadek , gdzie samochod potracil je na pasach.. :) (info prawdziwe, jest nawet link do artykulu o tym wypadku wiec to nie wyssane z palca).
Ogladalam tez testowanie tego wozka na youtube gdzie pan pokazywal jak tam wszystko sie z nim obchodzic i jest super. :) wskocze na lipcowki poczytac co tam pisza

Luska jak wszystko Ci opowiada lokalizacja i rozkład to co tu się zastanawiać a z remontem może zdążycie :) a kiedy musielibyście się wyprowadzić z tego co aktualnie mieszkacie ?

@klusek hahaha powalil mnie ten nadajnik :) hahaha :p

Walentynki a my nic nie planujemy :( z reszta nigdy nie obchodzilismy. Troche szkoda... Wczoraj bylismy na kolacji i tylko tyle. A tak sobie mysle moze lasagne zrobie taka obiadokolacje-oboje lubimy, jakies swieczki zapale i moze film obejrzymy chociaz tyle moge :) na igraszki nie mamy co liczyc-jakos w ogole nie mam ochoty, a i lekarz prosil o wstrzemiezliwosc :p szczerze mialam cicha nadzieje ze moj cos zaplanuje no ale trudno :p

Strasznie bym chciala nowy wozek, ale wiadomo wiele rzeczy jest do kupienia a wozek obiecala nam bratow po swojej coreczce. Wiec nawet nie czytam opisow bo sie tylko nakrece :p a nalepsze jest to ze moj juz planuje zmiane auta. To mu powiedzialam to co on ciagle do mnie gada: po co kupowac skoro mamy? :p i calkiem temat ucichl :p

Lina1555 to nasz dom więc musimy go sprzedać więc w sumie dobrze bo byśmy mieli czas na sprzedaż.A domy nowe to tego remontowania nie będzie chyba sporo bardziej urządzanie.Lokalizacja i rozkład bardzo nam odpowiada.

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry