reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
reklama
@luska1979 no nie gadaj 23. maja ??? No to dmuchamy swieczki tego samego dnia :-D

@evelinia nom troche szarpnie po kieszeni, dlatego zrezygnowalam dzis z dentysty i czyszczenia zebow bo to koszt 75€ . A tak wogle jak bylam w ciazy z Nel (2015) mialam taka sama kartke z badaniami dod to wyobraz sobie, ze niektore z nich poszly do gory o prawie 200% :szok:

Dobra uciekam spac , bo mi lep peknie :p dobranoc :-*

Napisane na LG-P880 w aplikacji Forum BabyBoom
No to w De ciąża jest podwójnym obciążeniem nie tylko organizmu kobiety ale i jej kieszeni
Spokojnej nocki i oby ból głowy odszedł w zapomnienie

A można ser pleśniowy w ciąży, bo coś mi się obiło o uszy i teraz nie wiem czy to o tym mowa. Ja nie lubię pleśniowych mi one dziwnie pachną
Po obróbce w 200st raczej mozna. Mi ginek pozwolila wszystkie sery ktore sa robione na goraco. Do tej pory jadlam oscypka, valbone no i teraz plesniowy. Im bardziej ser śmierdzi tym bardziej go kocham.

Dziewczyny, mam 18 powiadomień, że ktoś o mnie wspomina albo cytuje :laugh2: Przepraszam, cały dzień. Nie miałam jak na forum wejść. Ale bardzo Wam dziękuję, że tak o mnie dbacie :zawstydzona/y:. O wizycie napisałam na szybko ko w wątku wizytówki, wiec tu nie będę dublować. Ogólnie jest trochę stresu i zmartwienia, ale nic nie piszcie bo się poryczę, a pewnie nie ma o co :-p Czekam na wizytę u mojej gin za półtora tygodnia.

A jak tylko wyjdę z wanny to biorę się za nadrabiam tego wątku. Nawet nie zerknęłam ile milionów stron przede mną...

Aha Klusek...źle zrozumiałam.
Patysia152 możliwe.... taka szarówka u nas.
A mi znów syfy wróciły....nie wiem czy to na chłopaka czy nie.

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Atfk u mnie jutro będzie 15t1d więc między nami tylko tydzień różnicy.Może dlatego nic nie czuję że w każdej ciąży późno wyczuwałam ruchy no mam nadzieję że to nie wina np.wady serca i dzidziuś nie ma siły mocno kopać.

Po obróbce w 200st raczej mozna. Mi ginek pozwolila wszystkie sery ktore sa robione na goraco. Do tej pory jadlam oscypka, valbone no i teraz plesniowy. Im bardziej ser śmierdzi tym bardziej go kocham.

A widzisz kochana to takie buty ☺ szczerze to nie wiedziałam tego wcześniej , o tym usłyszałam przez przypadek Dobrze wiedzieć na przyszłość

reklama
No to jest masakra jak kobieta w ciąży boi się przytyć.
A ja jestem z tych pulchnych kobiet i trudno...kilka kg w te czy wewte już mi nie robi różnicy.Choć też bym chciała po porodzie schudnąć ale czy mi się uda...to już inna bajka.
Witam kolejną nową mamę.
Anntryb pewnie jeszcze urosną jak już mleko w nich będzie.

Do góry