reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
reklama
Dopisałam Was już dziewczyny, dzięki za wiadomości :)
@GuaRaNa otóż to. Ale niestety niektórym nie przetłumaczysz... Sąsiadka kupiła tylko stelaż z adapterami i tak spaceruje z córką. A jak mój rozwalony na brzuchu spał w gondolce w ogródku to się patrzyła na mnie jak na wariatkę

Witam Was dziewczyny, od kilku dni Was podczytuję i tak zbieram się by napisać. Jestem mamą dwóch laseczek i w sierpniu dołączy ktoś jeszcze:) Ne planowałam, ale tak wyszło i na początku niezbyt się cieszyłam ale już jest dobrze:)
Mam nadzieję że mnie przyjmiecie do siebie.
Pozdrawiam

Cześć Lenka ;) może podasz mi swoje dane do tabelki: imię, wiek, termin OM, termin USG, płeć, typy imion i rodzeństwo? Od razu Cię lepiej poznamy :D

Co to noszenia w chuście. Przyznaje jest to skomplikowane. Ja zawsze przy motaniu się pociłam, młody się darł w niebogłosy. To nie dla nas. Tula jest ok, ale tylko z przodu. Noszenie na plecach jest mega niewygodne, po chwili okropnie bolą plecy i lędźwia. Dlatego my naszą sprzedalismy, bo młody mi się nie chce nosić z przodu. Co ja mówię[emoji23] odkąd zaczął chodzić, w ogóle nie chce się dać wsadzić w Tule ani inne tego typy ustrojstwa.

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Jasne: Mam na imię Magda w tym roku kończę 35 lat termin porodu 25.08.2017 wg OM wg usg 23.08.2017 płeć jeszcze nieznana ale 22.02 mam bad prenatalne może cokolwiek się dowiem. Imię też nie. a siostry to Marcelinka i Marysia

reklama
Jeśli chodzi o chusty to żadnej nie nosiłam, wózek jak najbardziej tylko nie wiem jeszcze jaki. Po dziewczynach nie mam nic kompletnie.
jak urodziła się Marynia to starsza miała 2 lata i 2 miesiące i nie miałam problemów z wózkiem bo starsza wolała na nóżkach dreptać. Teraz pomiędzy tym a młodszą będzie ponad 4 lata.

Do góry