reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
25_pixels u nas to samo.Wózków z typową gondolą nie wiele niestety.To chyba taka moda na te kubełkowe siedzonka.Ja będę musiała wozić dzieci do szkoły i tu problem.Wyciągaj sobie wózek ogromnych rozmiarów na parkingu między autami.Chodniki też mamy fajne a ja mieszkam w centrum więc do sklepów mam blisko i bez auta.A poza tym u nas to mąż robi zakupy.

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja nie mam z tym problemu. Młodego odstawiam/odbieram na przystanek autobusowy szkolny dwie ulice od domu. Mogę iść lub jak kiepska pogoda podjechać. Dlatego wózek u mnie nie jest koniecznością. Wózki sklepowe przystosowane są do nosidełek i tylko mocujesz na wózku jak robisz zakupy. Mi jedynie bardziej przyda się na spacer. Moja mama nie bierze pod uwagę braku wózka. Jak nie kupię ona pewnie kupi. Bo chce brać maluszka na spacery czy do parku może podjechać z maluszkiem i synkiem. Głównie ze względu na nią chcemy ten wózek kupić.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
AniaCk pisze:
Swoja droga dziewczyny zabije was za ten paprykarz szczecinski .......narobiłyscie mi takiego smaka ze szok .Normalnie udusiłabym attachFull795198
Ja to jednak nie polecam :p . Od razu miałam sraczkę. Drugiego dnia skończyłam zaczętą puszkę i jeszcze dwa dni latałam do kibelka :laugh2:

JustynaWM :blink: - Tymek latem i jesienią:
upload_2017-2-11_22-23-7.png
IMG_1494.JPG
IMG_2872.JPG

Witek w tym samym latem:
DSC_3002.JPG

Tylko kolor inny mamy :blink:
A nosidełko przeżyło jeszcze córkę mojej przyjaciółki.

Załączniki

• upload_2017-2-11_22-23-7.png
    upload_2017-2-11_22-23-7.png
    124 bajtów · Wyświetleń: 213
  • IMG_1494.JPG
    IMG_1494.JPG
    64,9 KB · Wyświetleń: 215
  • IMG_2872.JPG
    IMG_2872.JPG
    69,1 KB · Wyświetleń: 224
  • DSC_3002.JPG
    DSC_3002.JPG
    62,5 KB · Wyświetleń: 221
Nie mam prawa jazdy i u nas wozek to taki must have. Nie wyobrazam sobie jak bym mogla zakupy zrobic czy nawet do miasta sie wybrac bez wozka. A niestety druga polówka nie zawsze bedzie mogla za szofera robic :p

reklama
Fajnie te nosidełka wygladaja. Chusta zdecydowanie nie jest dla mnia ale nad takim nosidelkiem warto sie zastanowic:)

Do góry