Podobne tematy
- Solved
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
O nie :-( daj koniecznie znać co się dzieje, oby to nic poważnego!!Dzień dobry dziewczyny. @marii19 trzymam kciukasy zeby bylo wszystko ok. Ja mam coraz wieksze przerzeczucie ze dzisiejsza wizyta nie bedzie mila wczoraj miałam mega duzo stresow a dzis znowu na rózowo sluz....
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
Hej Adeline, ja też miałam dziś koszmar że plamiłam,a raczej że okesu dostałam i nici z fasolki, źle spałam a teraz oczy na zapałkiheyka całą noc nie mogłam spać, mam ciągle jakies koszmary , ze cos bedzie nie tak. Przeżywam jak nie wiem masakra jakaś. Dzisiaj musze ogarnac dom, mam nadzieję, że dam radę, chociaż zbytnio mi się nie chce. Teraz leze i pije kakao jak co ranek młody mój juz w przedszkolu, niestety musi tak rano go wozić, bo ja nie mam prawka żeby zawieść go na 8 a mój ma na 6 do pracy
@Tyllkaaa musi być dobrze! Trzymam kciuki za Ciebie i za siebieDzień dobry dziewczyny. @marii19 trzymam kciukasy zeby bylo wszystko ok. Ja mam coraz wieksze przerzeczucie ze dzisiejsza wizyta nie bedzie mila wczoraj miałam mega duzo stresow a dzis znowu na rózowo sluz....
Bedzie dobrze!!mysl pozytywnie i powodzeniaDzień dobry dziewczyny. @marii19 trzymam kciukasy zeby bylo wszystko ok. Ja mam coraz wieksze przerzeczucie ze dzisiejsza wizyta nie bedzie mila wczoraj miałam mega duzo stresow a dzis znowu na rózowo sluz....