reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
reklama
Ja tez ciagle jestem glodna. Najgorzej jest jak ide do pracy. Masakra. Zjem cos i po 3 godzinach burczy mi w brzuchu.. Przede mna najgorsze dni w pracy, bo okres swiateczny i pracuje czesciej i wiecej bo pracuje z klientem. Teraz 2 dni pracuje 9-18 tragedia ! W ciagu tych 9 godzin normalnie mialabym jedna przerwe bo jedna mi przysluguje i zjadlabym pewnie cos obiadowego bo zawsze biore pudelka badz jemy w pracy tosty bo kupilismy sobie opiekacz:D
Jutro chyba sobie wezme pozostalosci z poprzedniego obiadu +na dojadanie jakis owoc plus wafle ryzowe. To chyba bedzie moj staly zestaw na najblizsze dni :D

heyka całą noc nie mogłam spać, mam ciągle jakies koszmary , ze cos bedzie nie tak. Przeżywam jak nie wiem masakra jakaś. Dzisiaj musze ogarnac dom, mam nadzieję, że dam radę, chociaż zbytnio mi się nie chce. Teraz leze i pije kakao jak co ranek :) młody mój juz w przedszkolu, niestety musi tak rano go wozić, bo ja nie mam prawka żeby zawieść go na 8 a mój ma na 6 do pracy

Ja w pracy od 3 :/ oczywiście półprzytomna i mdli mnie okrutnie :/ a o 12:30 wizyta!! :D cieszę się ale boję cholernie, w głowie oczywiście odtwarzam najczarniejsze scenariusze :(

p19u9jcg46hpk5mw.png

Dzień dobry dziewczyny. @marii19 trzymam kciukasy zeby bylo wszystko ok. Ja mam coraz wieksze przerzeczucie ze dzisiejsza wizyta nie bedzie mila :( wczoraj miałam mega duzo stresow a dzis znowu na rózowo sluz....

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

heyka całą noc nie mogłam spać, mam ciągle jakies koszmary , ze cos bedzie nie tak. Przeżywam jak nie wiem masakra jakaś. Dzisiaj musze ogarnac dom, mam nadzieję, że dam radę, chociaż zbytnio mi się nie chce. Teraz leze i pije kakao jak co ranek :) młody mój juz w przedszkolu, niestety musi tak rano go wozić, bo ja nie mam prawka żeby zawieść go na 8 a mój ma na 6 do pracy
Hej Adeline, ja też miałam dziś koszmar że plamiłam,a raczej że okesu dostałam i nici z fasolki, źle spałam a teraz oczy na zapałki
Marii19 tobie to też współczuję w nocy do pracy [emoji20] będzie dobrze odezwij się po wizycie koniecznie!

reklama
Do góry