Katy83
Zaangażowana w BB
Powodzenia :-) Ja jutro idę i też się denerwuje czy wszystko ok
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
@marii19 Tobie też powodzenia na wizycie życzę i zobaczenia fasolki z pikającym pięknie serduszkiem :-)Już?Czemu tak wcześnie? Czekam na wieści od Ciebie ![emoji106] Ja jeszcze w pracy, w domu będę o 12, odświeże się i pędze więc pewnie będę na styk
Tylka powodzeniaPowodzenia :-) Ja jutro idę i też się denerwuje czy wszystko ok
Trzymej sie kochana a ja mysle ze w srode bedzie serduszko walic jak mlotem! a zaplodnienie bylo pozniej i jest za wczesnie jeszcze")Nie wiem co mam Wam napisac ... chyba mialam racje ze nic nie bedzie powinnam byc w 7 tyg a jest sam pęcherzyk ale nie ma cialka żoltego ani tetna ;( ;(
Lekarz niby dal do zrozumienia ze martwi go to i zle to rokuje. A z drugiej strony mowi ze zachodzac w ciaze zaraz po odstawieniu pkastrow i moze byc tak ze zaszlam przed samym @....
Nie wiem co myslec raczej nie nastawiam sie na ciąże... i jedoczesnie wybaczcie mi nie będe sie udzielac do środy wtedy niby mam wizytę
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
Miałam podobną sytuację z mloda ale okazało się tydzień później ze raz wina sprzętu i lekarza dwa owula przesunela mi się o całe 2 tygNie wiem co mam Wam napisac ... chyba mialam racje ze nic nie bedzie powinnam byc w 7 tyg a jest sam pęcherzyk ale nie ma cialka żoltego ani tetna ;( ;(
Lekarz niby dal do zrozumienia ze martwi go to i zle to rokuje. A z drugiej strony mowi ze zachodzac w ciaze zaraz po odstawieniu pkastrow i moze byc tak ze zaszlam przed samym @....
Nie wiem co myslec raczej nie nastawiam sie na ciąże... i jedoczesnie wybaczcie mi nie będe sie udzielac do środy wtedy niby mam wizytę
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom