Gratuluję wszystkim szczęśliwych wieści od lekarzy. Cieszę się że kolejne chłopaki nam się odsłaniają bo już myślałam że na prawdę będą same dziewczynki w sierpniu
Co do wizyty księdza to ja pamiętam że jak przychodzil ksiądz po koledzie to rodzice zawsze nie otwierali bo twierdzili że nie będą dawać tym złodziejom pieniędzy. Tym bardziej że mój ojciec był wiele lat ministrantem i widział co się dzieje w kościele po godzinach jak za pieniądze z tacy zamawiali prostytutki i chlali wódkę..
Któregoś dnia niestety ksiądz nie trafił bo mój ojciec był dość mocno pijany i bardzo wkurzony i otworzył drzwi odruchowo... kiedy zobaczył że to ksiądz i prosi o jakiś datek na kościół to ojciec mu przywalil tak że spadł że schodów... [emoji14]
I wiecie co? Spokój na wiele lat... już nikt nie przychodził do nas i mieliśmy święty spokój
Nie ma co ukrywać że prawie wszyscy księża to oszuści którzy wyłudzają pieniądze od biednych naiwnych ludzi.
Na pewno gdzieś tam istnieje kilku księży z powołania ale to są garstki bynajmniej w Polsce. Nawet jak są mili to i tak robią to dla kasy...
Ale bardzo chciałabym żeby w Polsce bylo jak w stanach czyli pastorzy. Tam sobie normalnie mieszkają, mają rodzinę, dzieci.. mają normalnie w głowie...
W kościele jest wesoło, chory śpiewają ludzie się bawią.
A u nas do zimnegi kościoła idzie się jak na skazanie... i tylko chodzą z tymi tacami... i przypominają o datkach na remont kościoła...
Az nóż się w kieszeni otwiera..
Dlatego do kościoła chodzę tylko ma chrzciny i śluby... Bo częściej bym tego nie zniosła.
Nie wspominając o aferach ksiezy pedofili... zabilabym...
U mnie mega ochota cały czas na słodycze a od 3 dni jem po 2 paczki dziennie MM'S
No i mam cały garnek pysznej pomidorowki z przecierow domowej roboty... mniam pycha.. [emoji39]
Napisane na SM-A310F w aplikacji
Forum BabyBoom