anntryb
Fanka BB :)
@luska1979 też się bałam, że krew będzie się sączyć i sączyć ale szybko przestała lecieć i wszystko ładnie się goi, zależy od organizmu, w każdym razie jak bolało to nie było wyjścia
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Chyba raczej Maleństwo Agi przeciętne, bo ja dzisiaj mam równo 12 tygodni a Maluch 5,9cm. Równo tydzień temu, czyli równo 11 tygodni, miał 4,85cm.o.paulina pisze:Suuuper! Na nastepnej wizycie moze sie uda podejrzec. To duzt maluch albo moj za maly bo wedlug usg u mnie 12t3d a maly mierzy 4.85
Ja z racji dyskopatii mam już wypracowaną pozycję do kichania - muszę się szybko zgiąć, przynajmniej jedną nogę dociągnąą do brzucha, bo inaczej będzie źle. Ale jak zdarzy mi się nie zdążyć, to rzeczywiście tez coś kłuje w dole brzucha.Tyllkaaa pisze:Powiedzcie mi kobietki jak kichacie macie czasem taki ból przy kości biodrowej jak by balonik bolesny się napelni, potem chwilę boli i przydotyku też? Masakraaaa
Magena_85 super wieści.
Marii19....zęby to okropieństwo.Współczuję.Ja muszę wrócić do dentystki bo mam kilka zębów do wyleczenia i mimo że to zęby martwe i nie zabolą to wolę to załatwić by nie doszło do jakiegoś stanu zapalnego.
Anntryb a podobno w ciąży wyrywanie niesie ryzyko krwotoku.Ja też mam 1 zęba do wyrwania ale nie wiem czy warto ryzykować.
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
wczoraj mieliśmy z małżem sprzeczkę, bo miał zmienić pościel i zostawił mi prześcieradło do naciągnięcia na materac 200x160 .. jak się wydarłam, czy nie ma wyobraźni to stwierdził, że wcale mi nie kazał rzucił starą pościel na środek łazienki i zadowolony, więc za to też mu się oberwało, bo jakby dla spokoju nie można było wsadzić jej do pralki. Ale wybuchłam jak nigdy, bo już za dużo się zebrało. Przecież każda rzecz przenosi się do magicznej krainy "jutro". Chyba coś podziałało, bo dziś piec umyty, naczynia wsadzone do zmywarki i paczkę z paczkomatu przywiezie. Czy z facetami to tak trzeba? Pamięć krótkotrwała i przypomnienie, co 2 tygodnie?
No to 16.02 zaciskamy kciuki, by wszystko poszło elegancko Ja będę w 13 tyg a dokładnie w 12+5 a Ty ?Też 16 wizytuje
Ten tekst to chyba o moim mężu jest normalnie, co pół roku muszę go cisnąć o zrobienie czegoś chyba,że go wyprzedzę i sama to zrobię to nagle okazuje się, że on miał zamiar się za to zabraćKiedyś kumpela mi wysłała taki tekst jak jej powiedziałam, że mój znowu o czymśtam zapomniał:
I po tym padłam. Ze śmiechu oczywiście [emoji23][emoji23][emoji23]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom