M
Mahoniowa
Gość
Właśnie zjadłam galaretkę z jogurtem.Ja wlasnie wcinam kanapki z serem i pomidorem a do tego sos czosnkowytak mbie ochota naszła.. A na dwsre czeka galaretka w lodówce hihi
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Właśnie zjadłam galaretkę z jogurtem.Ja wlasnie wcinam kanapki z serem i pomidorem a do tego sos czosnkowytak mbie ochota naszła.. A na dwsre czeka galaretka w lodówce hihi
Gratulacje :-) wylamalas sie poki co dzisiaj sami mezczyzni.Dziewczyny melduje się po prenatalnych... wszystko ok, dzidzia fikała cały czas, wszystko ma na swoim miejscu)))))
No i póki co u nas.... dziewczynka![]()
Oj współczuję@ikulka ja mam termin na 2.08 i też jeszcze w sumie nie znam płcia 16tydz zaczynam jutro [emoji2] [emoji322] [emoji322]
Gratuluje dziesiejszych udanych wizyt! I nowych sierpniowych chłopaków [emoji2]
@dzag czyli dalej pozostajesz jedyną królową! Teraz tylko musisz zrobić tak żeby wszyscy w 4 skakali nad Tobąszkoda że nie córka ale może następnym razem się uda? [emoji12] [emoji6] (nie zabij mnie
Nie jestem w stanie odnieść się do wszystkich postów ale dzisiaj miałam straszny dzień...w sumie dalej mam na własne życzenie [emoji20] jeszcze przed ciąża ukruszyła mi się dolna ósemka ale że nie bolało to nie usunęłam, i dzisiaj mnie pokarało :/ rano po myciu zębów odsłonił mi się w tej wyrwie nerw, jak się tam dotknęłam językiem to myślałam że umre z bólu, godzinę leżałam i nie byłam w stanie się podnieść bo rozsadzalo mi pół głowy. Pojechałam do dentysty ale powiedział że jeszcze ciut za wcześnie na usuwanie zęba więc mi go zatruje. Jak mnie tam dotknął to wyprułam się na całą przychodzniedał znieczulenie ale jak wiercił i potem wykładał lekarstwo to mega bolało, łzy to mi po plecach leciały mimowolnie...potem schodziło mi znieczulenie i też nie było przyjemnie, mam trochę poraniony policzek bo wiadomo ósemka na samym końcu no i ząb jeszcze czuje [emoji22] [emoji20] przepraszam ale musiałam się Wam wyżalić
![]()