Podobne tematy
- Solved
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No mądre te zwierzaki@atfk zwierzęta czują takie rzeczy mój kundelek nie odstepuje mnie na krok a jak mąż dla żartu chcial mnie ścieżka rzucić to warczec zaczal na meza a to jego pies. U mamy kot tez mi się na brzuchu kaldzie.
A ja chora przyszła pora na mnie masakra dusi mnie az mnie brzuch boli
Oby guacamole zostalo tam gdzie jego miejsce!Oho chyba moje guacamole nie zostanie w brzuchu.... Juz mam ciężki żołądek ehhh, a tak chciałam chyba za dużo...
A po za tym moja mama tez sie śmieje ze u mnie bedzoe chłopak bo juz pare razy bezwiednie powiedzialam onale u mojego jest woekszosc chłopów i jakos mnie to nie zdziwi
Oo ja też mam wizytę na 3 marca [emoji6]Gratuluję udanych wizyt[emoji4]
Ja jeszcze ciągle liczę na drugiego chłopca[emoji39]. Dziewczynkę oczywiście też będę kochać, no ale tak sobie unyśliłam, że chcę mieć dwóch synków[emoji4]
Czekam na kolejna wizytę 3 marca i wtedy zobaczymy jak tam sytuacja.
Powodzenia na dzisiejszych [emoji6]
Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom