reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
reklama
@Tyllkaaa Nie ma za co ;) Też czasem nie uda mi się uchronić przed tym bólem. To zapewne nasze więzadła.
A lekarz ostatnio mówił, że teraz macica rośnie i przesuwa się i w ogóle może boleć bok brzucha od wysokości pępka aż do pachwin i to normalne.

f2w3rjjgax9hy8m9.png

Wstapilam dzisiaj w 15 tydzień i aplikacje mi mówią że moja macica jest wielkością małego arbuza o_O ?!
ciekawe czy to prawda.
No i że można już pomału wychwycić ruchy dziecka... ze jeśli czuje się jakieś trzepotanie to wcale mamy nie zganiać tego na jelita [emoji14]
Leżę i czekam ale czuję tylko mój puls w tetnicach hahaha [emoji23][emoji23]

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom

Oho chyba moje guacamole nie zostanie w brzuchu.... Juz mam ciężki żołądek ehhh, a tak chciałam chyba za dużo...

A po za tym moja mama tez sie śmieje ze u mnie bedzoe chłopak bo juz pare razy bezwiednie powiedzialam on :) ale u mojego jest woekszosc chłopów i jakos mnie to nie zdziwi

Od kilku dni moge znowu pic herbate. Tak tesknilam. Uwielbiam herbate. Moja najzwyklejsza minutke. Teraz tez popijam. Ile to szczescia daje ;) po 2 mies bez herbaty bo zaraz zwracalam. Takie zwykle rzeczy a jak ciesza

@atfk zwierzęta czują takie rzeczy mój kundelek nie odstepuje mnie na krok a jak mąż dla żartu chcial mnie ścieżka rzucić to warczec zaczal na meza a to jego pies. U mamy kot tez mi się na brzuchu kaldzie.

A ja chora przyszła pora na mnie masakra dusi mnie az mnie brzuch boli
No mądre te zwierzaki

Oho chyba moje guacamole nie zostanie w brzuchu.... Juz mam ciężki żołądek ehhh, a tak chciałam chyba za dużo...

A po za tym moja mama tez sie śmieje ze u mnie bedzoe chłopak bo juz pare razy bezwiednie powiedzialam on :) ale u mojego jest woekszosc chłopów i jakos mnie to nie zdziwi
Oby guacamole zostalo tam gdzie jego miejsce! :D

Ja wlasnie zjadlam jajecznice z przecierem pomidorowym omommmm ostatnio jem mase pomidorow, przecier moglabym lyzka jesc, dobrze, ze na jesien tyle sloikow zrobilam
Dzidzia chciala to ma, teraz czas na seriale na sofie i wyczekiwanie jakiegos laskotania [emoji14]

Napisane na LG-K220 w aplikacji Forum BabyBoom

Ale naprodukowalyscie!! ;-) nadrabiam. Ale nie wiem co komu mam odp. Gratulacje udanych wizyt. Współczuję wymiotów i bólu głowy. :( a ja po wizycie. Wszystko ok. Lekarz wybadal. Pomierzyl. Dziec na początku grzeczny a później się tak wiercil, że lekarz nie mógł nic dojrzeć i co do płci narazie zostajemy przy chyba chłopcu;-) 07.03 kolejna wizyta :) crl 7.4 z OM 12t6d z usg 13t5d.

p19udqk3ohjsffpu.png

reklama
Gratuluję udanych wizyt[emoji4]

Ja jeszcze ciągle liczę na drugiego chłopca[emoji39]. Dziewczynkę oczywiście też będę kochać, no ale tak sobie unyśliłam, że chcę mieć dwóch synków[emoji4]
Czekam na kolejna wizytę 3 marca i wtedy zobaczymy jak tam sytuacja.

Powodzenia na dzisiejszych [emoji6]

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Oo ja też mam wizytę na 3 marca [emoji6]

f2w3rjjgpq9zxm14.png

Do góry