reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
reklama
Hej dziewczyny :)
Dzisiaj dostałam od mamy na urodziny rogala.. trzeba dzisiaj wypróbować!
Któraś korzystała ? ;)
1486222297-aaaaaa.jpeg

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja mialam, tzn najbardziej mi sie przydal do odgradzania Mlodego na naszym lozku jak zasnal, zeby przypadkiem nie spadl xD niewygodnie mi sie spalo a do karmienia kupilam w drugiej ciazy mniejsza fasolke, chociaz i tak malo co z niej korzystalam

Napisane na LG-K220 w aplikacji Forum BabyBoom

My właśnie z kina wracamy.Byliśmy z dziewczynkami na bajce.Bo co można robić w taką pogodę.
Evelinia cieszę się bo tu w UK przedszkole państwowe jest tylko na 3 h więc to akurat tyle co dom posprzątać zdążę.Ja dopłacam to Wiki zostaje na lunch w sumie godzinę dłużej.A tak to wiecznie jest ze mną.Więc się ucieszę jak będie w szkole.A miałobyć tak cudnie...2 córki w szkole i wolność dla mamy.No raczej tak nie będzie jak marzyłam.
Klusek ale super...gratulacje wielkie.

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Hola77 to Ty jesteś starsza ode mnie.A myślałam że ja najbardziej wiekowa jestem tu na forum.
Ja się czuję ok gdyby nie te zatoki,zapchany nos i chrypka.
Mahoniowa gratulacje i dla Ciebie za zakup własnego m nieważne że ciasne ważne że własne.

Aga nospa to lek rozkurczowy a w ciąży powinno się go brać w razie skurczów macicy a nie lekkiego bólu czy profilaktycznie.Takie jest moje zdanie.Moja Emi miała duże problemy z napięciem mieśniowym a Wiki z kolei problemy z mięśniami krtani od urodzenia i ssania.Obydwie też mają problemy z mówieniem ....ile ja kasy wydałam już na logopedów.Są to naprawdę nie błahe problemy więc ja nospy nie uznaje.Na szczęście ciąże zawsze dobrze znoszę bez żadnych bóli brzucha.A nospę uważam w ogóle za mocno przereklamowany lek.Mi nawet w kolce nerkowej nie pomaga.

No zapomniałam napisać że oczywiście u nas to ten krótszy chromosom był winny za problemy z napięciem mięśniowym.Ale napewno warto zrobić wszystko by uniknąć takich problemów.

reklama
My właśnie z kina wracamy.Byliśmy z dziewczynkami na bajce.Bo co można robić w taką pogodę.
Evelinia cieszę się bo tu w UK przedszkole państwowe jest tylko na 3 h więc to akurat tyle co dom posprzątać zdążę.Ja dopłacam to Wiki zostaje na lunch w sumie godzinę dłużej.A tak to wiecznie jest ze mną.Więc się ucieszę jak będie w szkole.A miałobyć tak cudnie...2 córki w szkole i wolność dla mamy.No raczej tak nie będzie jak marzyłam.
Klusek ale super...gratulacje wielkie.

Luska1979 to faktycznie Ci się plany posypały :-D pamiętaj matce nigdy nie może być za lekko :D:p
Ja właśnie dlatego,że mały idzie do zerówki zdecydowałam się na trzecie ;)
U mnie takie odstępy są że szok 13 lat ,6 lat no i teraz kolejne :biggrin2:

Do góry