reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
Ag.ta mozna zmieniac częstotliwość. Ma sade liniowa wiec ona tez podobmo jest bezpieczniejsza. Chodz jego kolega mial sektorowa i to z 7 lat temu i tez zonie robil i nic sie nie stalo. Nie mam zamiaru zbyt czesto tego robic ale mysle ze z 2 razy do sierpnia podejrzymy sobie. Wczesniej raz próbowaliśmy w 8 tygodniu jakoś ale bylo widac serduszko ze pika i to wszystko. A teraz juz normalnie człowiek :-)
A Twoj tez weterynarz? ;-)

reklama
Evelinia nie nie mam juz mdlosci. Dzis koncze furagine a dupka raz dziennie to moze bedzie lepiej

Z zatokami zmagam sie od nastolatki. Teraz przy wymiotach nos mi tak odetkalo ze bez kropli do nosa juz 2 mies. I to jedyny plus.
Irigasin to nic innego jak zwykla sol fizjologiczna. A placisz 20zeta. Nie opyla sie i nic nie daje. Mam w domu. Taniej kupic sol i strzykawke. I plukac nos.

Wiiktoriiaaa no u nas też się da zmieniać ale właśnie zastanawiałam się na jakiej najlepiej widać. No mnie ciekawi jakby to było widać i chyba się skuszę żeby mąż mógł się wykazać jako ultrosonografista. ;-) nie, my mamy na potrzeby własne, że tak powiem. Prowadzimy gospodarstwo rolne ;)

p19udqk3ohjsffpu.png

Aaa spoko :-D moj jest wetem na duzych, jezdzi po godpodarstwach, zapłodnienia krowy itd.
Mysle ze jak sie tego nie nadużywa to nie ma mozliwosci zeby zaszkodzilo. Tylko zel trzeba mieć zeby lepiej bylo widac. My akurat nie mieliśmy i robilismy na oliwce i kremie. Jak zrobisz to napisz jak wypadlo :-)

To co dziewczyny wpadajcie, mezem sie nie podziele ale usg mogę :-D

Evelinia nie nie mam juz mdlosci. Dzis koncze furagine a dupka raz dziennie to moze bedzie lepiej

Z zatokami zmagam sie od nastolatki. Teraz przy wymiotach nos mi tak odetkalo ze bez kropli do nosa juz 2 mies. I to jedyny plus.
Irigasin to nic innego jak zwykla sol fizjologiczna. A placisz 20zeta. Nie opyla sie i nic nie daje. Mam w domu. Taniej kupic sol i strzykawke. I plukac nos.
To chociaż jedno dobre w tych nieszczęsnych wymiatach
Jeśli chodzi o zaawansowane zatoki to rzeczywiście płukanie takim roztworem nic nie da ,jednak w ciąży gdzie nie ma za wielkich możliwości można spróbować płukaniem

Ag.ta właśnie maz dzwonil i zapytalam go o częstotliwość to powiedział ze jego sonda ma 5mhz a ludzkie maja od 5 do chyba nawet 9mhz :-)

reklama
Też swego czasu walczyłam z zatokami jedyne co pomogło to lekarz i spray na sterydach. Ale w ciąży średnio :/ ponoć jak się raz zacznie płukać to potem już tylko to pomaga....

Napisane na KIW-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry